2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pedig ez a játékfilozófia már évtizedek óta meghatározza a csapatot, legfeljebb csak a játék intenzitása, a hatékonyság, illetve az ellenfelek ereje változott az idők során. Ha te másra vágysz, akkor valószínűleg nem a Barca a neked való csapat, amivel egyébként nincs semmi gond. Az, hogy egy csapat milyen szerkezetben áll fel, szinte semmilyen hatással nincs a játék képére. Lehet 442-t játszani ultradeffenzív és ultraoffenzív módon is. Ez csak egy relatív számsor, hogy a játékosok a pályán és egymáshoz képest többnyire hogyan helyezkednek el, de a csapat játékfelfogását érdemben nem befolyásolja.visca el barca írta:Tegnap pont ugyanazt a meddo semmit lattam mint az elmult evekben tul sokszor es oszinte leszek, nekem ez mar marha unalmas. Egyedul leszek a velemenyemmel de en mar unom ezt a "barca felfogast", aldva varom azokat az idoket mikor idehozunk egy olyan top edzot aki rajon h ez mar elavult, kiismerheto, szakit ezzel a hagyomannyal es 442-t vagy 352-t fog jatszatni.
Akkor az első évek már igencsak feledésbe merülhettek, amikor izzadva harcoltunk a BL-be jutásért, meg amikor 2002 őszén kieső helyen álltunk.LG írta:Milyen nagy igények?gránit írta:Azért tényleg durván el lettünk mi kényeztetve a csúcsévekben, hogy sokaknak ez sem volt jó.Gyorsabb volt a játék, sok passzal, amelyből sok fölöslegesnek tűnhetett, az ellenfél viszont így kevésbé tudja követni a játékot. Volt pár szép akciónk, a befejezésekbe hiba csúszott. Talán benne van a Setién-stílusban, hogy idővel gyors egyérintős játékot is fogunk majd látni. A sok passzos játék lelassítva közel sem olyan félelmetes, ez a gyorsabb stílus nekem jobban tetszett. Irreális elvárásokat azért ne támasszunk, Valverde megítélése is pont emiatt volt jócskán rosszabb a reálisnál.
Bárcsak az ezredforduló óta követem a csapatot, de azóta, és biztos vagyok benne, hogy előtte sem volt olyan időszak, amikor egy Granadát otthon emberelőnyben megverni 1-0-ra nagy eredménynek számított volna. Lehetőségből sem volt túl sok, ha nincs a piroslap, szerintem be sem húzzuk a meccset.
Milyen nagy igények?gránit írta:Azért tényleg durván el lettünk mi kényeztetve a csúcsévekben, hogy sokaknak ez sem volt jó.Gyorsabb volt a játék, sok passzal, amelyből sok fölöslegesnek tűnhetett, az ellenfél viszont így kevésbé tudja követni a játékot. Volt pár szép akciónk, a befejezésekbe hiba csúszott. Talán benne van a Setién-stílusban, hogy idővel gyors egyérintős játékot is fogunk majd látni. A sok passzos játék lelassítva közel sem olyan félelmetes, ez a gyorsabb stílus nekem jobban tetszett. Irreális elvárásokat azért ne támasszunk, Valverde megítélése is pont emiatt volt jócskán rosszabb a reálisnál.
Volt különbség, most más stílusban játszottunk rosszul.MatyiG írta:Hát szerintem nem volt nehéz észrevenni a különbséget az eddigiekhez képest, de nem vagyunk egyformák. Vidal és Rakitic helyett ha Puig, FdJ vagy Arthur fog játszani, gyorsabb lesz a játék.
Én is itt vagyok, szerintem ne 5 nap után várjunk csodát Setien-től, de számomra is nagyon rendben volt az egész, Messi nagyon rosszul játszott, simán lehetett volna 3-0, 4-0 is, egyszerűen hiba csúszott az utolsó passzokba. Griz is nagyon hajtott, Puig-nak pedig nagyon örültem.palesz77 írta:Egyedül vagyok úgy tűnik, de én élveztem javarészt.
ugyanezt akartam írni, pedig nem hittem volna, hogy lehet rosszabb a játék mint EV-vel, de ezzel a meccsel vallatni lehetett volna.Rivaldo11 írta:Ez így elsőre még a Valverde féle focinál is nézhetetlenebb volt. 1550 db felesleges passz. Persze idő kell, mire a csapat magáévá teszi Quique elképzeléseit.