Ahogy látom eléggé szembe fogok menni a fórum többségével a véleményemmel, de én nem tudom mikor voltam ennyire elégedett egy vereség után.
A liga egyik legjobban védekező csapata (legkevesebb kapott gól, meg hát ismerjük is őket) ellen tudtunk lehengerlően játszani, rengeteg helyzetet kialakítani, kapura lövés is szép számmal volt (sokszor nagyon kellett Oblak klasszisa) , 2(+2) gólt lőttünk. Aktívan, sokat mozogva és hatékonyan letámadtunk a középpályán.
Én a tegnapi meccset végre élveztem. Tetszett ahogy játszottunk, csíptünk, rúgtunk, haraptunk, akartuk a győzelmet csapatszinten.
Igen, kikaptunk. Az utolsó 10 percben a védelmünk teljesen szétesett. Nem csak Pique, de Umtiti sem volt a helyzet magaslatán ( a végén tömegbe alacsony embereinkre feleslegesen felívelt labdáitól kirázott a hideg

), viszont az előtte lévő 80 percben azért eléggé ellehetetlenítettük a támadásaikat. Szerintem egész egyszerűen elszoktunk attól, hogy ilyen magas szinten játszunk 90 percen keresztül, mert én nem is tudom mikor láttam így játszani a csapatot utoljára...