Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
miről beszélsz?MessiNeymarSuarez írta:
Mennyire megérdemelték ezek a szemetek amúgy az utolsó perces kiesést...
GR7 megmentettKocka2013 írta:Elkezdtem írni egy szösszenetet de hálisten nem küldtemNovaProspekt írta:nem tizi, mert rosszul játszunk, meg az ellenfél szimpatikus kiscsapat. a szabálykönyvbe bele van írva, h akkor nem érvényesek a szabályok.
na ennyi, Grizi eldöntötte.
Tripla, we're coming.lehet többet nem tudnék ide írni
Elkezdtem írni egy szösszenetet de hálisten nem küldtemNovaProspekt írta:nem tizi, mert rosszul játszunk, meg az ellenfél szimpatikus kiscsapat. a szabálykönyvbe bele van írva, h akkor nem érvényesek a szabályok.
na ennyi, Grizi eldöntötte.
Tripla, we're coming.
én nem tudom ez mi a tököm... nem írok csunyábbat de ez kritikán aluli, hát hivjunk le egy nézőt jobban levezetné ..Vakmacska írta:EZ CSAK SÁRGA??????
De hát nem is értem, miért lepődök meg rajta...
Ja, ibiza magátVakmacska írta:Arra játszottak, hogy az ellenfél elbízza magát?
pihennek a szombati meccsreTomix354 írta:Döntetlen esetén hosszabbítás vagy egyből tizi van?
Most mondja a kommentátor, hogy hosszabbítás. Attól mentsen meg minket valamelyik csapat
Xavit fel kell hívni megint telefonon, h véleményezze. biztos lesz pár jó kifogása, én nem aggódom. a műfű, szélvihar, we had possession-vonalra fűzném fel a dolgot.Kocka2013 írta:67. perc Rakitic ballal 30ról.... ez igen a pofámról lesülne a bőr egy ilyen meccs után kiváncsi leszek mire fogják fogni ezt a nem is tudom minek hívjam
67. perc Rakitic ballal 30ról.... ez igen a pofámról lesülne a bőr egy ilyen meccs után kiváncsi leszek mire fogják fogni ezt a nem is tudom minek hívjamNovaProspekt írta:már majdnem volt egy kapuralövésünk. a teljesítményünk merdeken növekszik, már csak percekre vagyunk a gálától
a falu bikája is megkapta már a lapot, ezzel vezérüket vesztették.