Szerintem nem jól tudod, most járt le a szerződése 2019. augusztusában.palesz77 írta:2020 nyáron járt volna le a szerződése, nem? Emlékeim szerint a BM próbálta lezsírozni most nyárra ingyen az üzletet, de Werner meg megunta, és hosszabbított kivásárlási árral a szerzödésében. Vagy valami hasonló, de annyi szinte tuti, hogy ha nyáron már ingyenes lett volna, a BM lecsapott volna már 19-ben.Alcantara írta:A középcsatár posztra véleményem szerint el kellett volna hozni a nyáron Timo Wernert, aki elvileg szóba került, de nem lett belőle semmi. Augusztusban lejárt a szerződése Lipcsében, ingyen lett volna.Jelenleg 20 gólt lőtt a Bundesligában és már nyáron sem volt nyeretlen kétéves.
Persze jobb a kétgólos Rodrigóért teperni, mikor ég a ház.
Amúgy egyetértek, simán be lehetne próbálkozni nála, leírtátok már miért. 30 millió elvileg a kivásárlásija - lehet csak nyártól mondjuk -, mai piacon az semmi egy ilyen csatártehetségért.. De szerintem a Poolba fog menni, rohadtul passzolna is oda, a góljai javát kontrából szerzezte idén, Klopp robogós stílusa szerintem nagyon feküdne neki.
Mindenki elkönyvelte, hogy megy a Bayernbe, de maradt és hosszabbított.
Bár a cikkből nem derül ki, lehet neked van igazad és volt egy év még, de simán lehetett volna próbálkozni nála a nyáron. Jó játékos.
Íme a cikk hozzá:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2743335" target="_blank