Arthur szerintem simán lehet kezdő szintű játékos, de amíg három defenzív emberből áll a középpályánk nem jönnek ki úgy az erősségei. Xavi zsenije sem mutatkozott volna meg ennyire egy ilyen csapatszerkezetben. Nem véletlen, hogy nem Inihez hasonlítják, ha már azt a team-et "veszik elő". Zseniálisan tartja meg a labdát, de amíg nincsenek elmozgások, statikus az egész csapat a képességek sem tudnak kidomborodni. De Jonggal lehetnének a jövő középpályájának alapjai, de amíg Busquets kirobbanthatatlan és Rakiticet eröltetik mellette ne is várrjunk sokat.LG írta:Én ezt így nem jelenteném ki, főleg, hogy Semedonak és Arthurnak azért voltak jó időszakai. A portugált én még játszatnám a kezdőben, Robi most úgy sincs formában, a védekezés pedig sosem volt az erőssége.Semedo, Firpo, Arthur nem Barca szint,
Arthur megítélésében én középúton vagyok, nem gondolom, hogy Xavihoz hasonló karriert futhatna be, de egy hasznos csere lehet belőle.
Firponak is még adnék időt, Alba mögé padozni sokkal jobb játékos úgysem fog eljönni.
Semedoról úgy néz ki sosem tudjuk meg mire is képes, de az eddig szerintem nagyon jól kijött, hogy egy labdaügyes, védekezni és támadni is tudó játékosról van szó. Jobboldali védő ráadásul a leginkább hiányposzt a piacon, hagyni kellene folyamatosan játszani, ráadásul az is nagyon feltűnő hogy Dembélével nagyon jó párost alkotnak. Akár nagy pénzért is, de elérhető játékost a posztjára nem is igen tudnék mondani, nekem az álmom az Kimmich lenne, de ez álom is marad. Wagué lehetett volna még esetleg megoldás de ez is a sosem tudjuk meg kategória, már akkor sem értettem mi a francért kellett az első kerethez felhívni.
Firpo beugrónak teljesen rendben van, kezdő szintű sosem lesz de neki nem is kell annak lenni.