Én sem fogok sírni érte,de ilyenkor szokott jönni a kapkodás meg a még őrültebb ötletek. Mikor mentünk Coutinhoért ha jól rémlik,megkaptuk az utolsó előtti napon a nemet,erre rámentünk Di Mariara,csak hogy legyen valaki. Én most is erre számítok. Van 4 támadónk,abból az egyik egy gyerek,a másik meg sajnos 3-4 meccset szokott bírni. Ez elég karcsú. Persze az se jobb,ha most lesz egy 5. ember,akivel csak a létszám nő.LG írta:2 gólos csatárért nem fogok sírni. Ha nem tudunk tényleges megoldást, akkor oldjuk meg házunk belül Griezmannal, úgyis csak a szenved a jelenlegi szerepkörében a francia. Nem hiszem, hogy 9-ként lényegesen jobb lenne, de azért a gólok itt-ott jönnének tőle, míg egy Rodrigótól nem.Sinya22 írta:Lehet amúgy még Rodrigot is visszasírjuk majd,hiszen ő volt az egyetlen konkrét célpont. Ki tudja most kit és honnan halásznak majd elő az utolsó pillanatban.
Ha már Dembelé,szerintem neki is az utolsó esély jön.Ha a tavaszt se bírja ki kihagyás nélkül nyáron menni fog.
Egyébként nyáron is ez volt. Jovicról lehetett hallani egyedül,róla lemondtunk,és ugye más csatár meg nem volt egész Európában. Fura ami itt megy néha.