Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Húzta a lábát, sztem lesérültTomix354 írta:Nem értem miért Vidalt kapja le, ő a legjobb ott. De Jong vagy Businak kellett volna mennie, mind a ketten gyengén játszanak.
Ha màr kiküldi a "gàlàt" legyen értelme! Legalabb új elemek, taktika , poziciok valtoztatasa, de semmi értelmèt nem latom ìgy ennek ebben a formàban azonkivul, hogy tovabb megyunk..recrea írta:Amúgy hova kéne hajtani a kupában otthon 2-0-nál, amikor labda sincs az ellenfélnél? Mondjuk lehetne becserélni motiváltabb játékosokat.
Mennyire igaz..mess2009 írta:elkövettem azt a hibát, hogy bele néztem a Pool meccsébe ....így aztán a végtelen jó szándék sem segít ezt a lassított-felvételt nézve :bosszankodás és szánalom.
sajna azt is jól látjátok, látom: Messi elfogyni látszik mint a tavaszi hó, a Fati csodagyerekből jószerével a gyerek jelző ülhet. (egy azaz egy szép elfutásra azért emlékezhetünk)
Busquet -re nincsenek szavak, egyedül Vidalt látom némileg lelkesnek, Griezmann ?? végül is ....szimpatikus, próbálkozgat...gólt is lőttt! ne legyünk telhetetlenek.
az ellenfél? nem cáfolt rá a pillanatnyi helyezésére a tabellán.
Az első gól pl.hau30 írta:Hát ez fájdalmas. Volt akcióból gól helyzetünk?