2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez pontosan így van. Olyan kapcsolat volt ez, amelyből mindkét fél bőségesen profitált. Viszont ha mégis úgy döntene, hogy kipróbálná magát máshol, azt is elfogadnám, 1,5 évtized alatt szolgált már eleget. Kivéve, ha Realba menne... de ez nem reális.Azokat sem értem meg itt, akik azt mondják hogy megértenék ha Messi elmenne. Én nem. Ne felejtsük el hogy attól még GOAT az elmúlt 12-15 évben bekövetkezett sikerhez ugyanúgy köze volt az egész Barca családhoz mint Messinek. A La Masia is a Barcelonához tartozik. Messi ugyanúgy rengeteget köszönhet a Barcanak, mint a fordítva. Xavi, Ini, Puyol, Pep nélkül is ilyen sikeres lett volna? Nem tudom. De a siker nem csak egy emberes. De azért mert most van egy kis feszkó, nehogymár lelépjen.
El tudom képzelni, maradjunk annyiban. Nem azt mondom, hogy ő rakja össze a kezdőt, vagy, hogy ő dönti el, hogy kit igazoljunk, de azért szerintem igenis figyelembe vannak véve az igényei. Pl. ha Agüero reálisan megszerezhető lett volna, akkor könnyen el tudom képzelni, hogy itt kötött volna ki valamikor, de az a hajó akkor elment, amikor a Citybe igazolt.palesz77 írta:
Ezt az Icardis dolgot meg elhiszed? Agüeronak rég itt kéne játszania az ilyenek alapján akkor, meg még vagy 5-6 játékosnak, a mostani keretből meg jó párnak nem. Icardi leigazolása inkább azért nem merült fel, mert meccsenként van 5-6 passza emberünknek, és kb semmi mást nem tud mint gólt lőni. Ami a mi stílusunkba nem épp elegendő.
+1palesz77 írta:Abidalnak se kéne akkor ilyeneket mondania nyilvánosan, és nem lenne ez a reakció. Készíti elő a vezetőség a maguk mentegetését szép finoman, Leo meg ezt "vétózta" meg nemes egyszerűséggel. Szimpla válasz volt ez csak. Nyilván lehetett volna máshogy is, de Abidaléknak is..LG írta:A közösségi médiában üzengetés szerintem már kicsit több, mint szájkinyitás. A nézeteltéréseket házon belül kéne keresni, nem nyilvánosan kiteregetni a szennyest.
Az, hogy klub fölé nő, több dologban is megmutatkozik, pl. hogy akkor is neki passzolnak, ha van sokkal jobb pozícióban lévő társ, vagy pl. Icardi leigazolása fel sem merülhetett, mert nem kedveli.
Ezt az Icardis dolgot meg elhiszed? Agüeronak rég itt kéne játszania az ilyenek alapján akkor, meg még vagy 5-6 játékosnak, a mostani keretből meg jó párnak nem. Icardi leigazolása inkább azért nem merült fel, mert meccsenként van 5-6 passza emberünknek, és kb semmi mást nem tud mint gólt lőni. Ami a mi stílusunkba nem épp elegendő.
Abidalnak se kéne akkor ilyeneket mondania nyilvánosan, és nem lenne ez a reakció. Készíti elő a vezetőség a maguk mentegetését szép finoman, Leo meg ezt "vétózta" meg nemes egyszerűséggel. Szimpla válasz volt ez csak. Nyilván lehetett volna máshogy is, de Abidaléknak is..LG írta:A közösségi médiában üzengetés szerintem már kicsit több, mint szájkinyitás. A nézeteltéréseket házon belül kéne keresni, nem nyilvánosan kiteregetni a szennyest.
Az, hogy klub fölé nő, több dologban is megmutatkozik, pl. hogy akkor is neki passzolnak, ha van sokkal jobb pozícióban lévő társ, vagy pl. Icardi leigazolása fel sem merülhetett, mert nem kedveli.
Nem tudnék rá haragudni, ha nyáron beintene ennek a vezetőségnek a fenébe, és elmenne egy olyan top csapatba, ahol nem az lenne a feladata, hogy az egyre inkább összedőlő épületet egyensúlyozza, hanem egy versenyképes csapat teljesítményére rakhassa fel a pontot a fontos pillanatokban, és nyerhessen még BL-t.Leon írta:Messi nélkül a Barca az utóbbi 10 évben kb nem lett volna sehol és ha nem lesz hamarosan még "egy Messink" akkor megint nem leszünk sehol!
Előtte is utána is vol klub,de pont oda kerülünk ahol Dino és előtte voltunk egy jó erős európai középcsapat leszünk,szóval amíg itt van meg kéne csókolni a lába nyomát is, minden irónia nélkül!
Borzasztóan sajnálom,hogy football történelem legjobbjának ilyen egy széthulló klubban kell töltenie az utolsó éveit...![]()
Simán megérdemelt volna még 2-3 BL trófeát!
Nem szokott Messi nyilvánosan mocskolódni, ezt is Abidalék kezdték nyilvánosan, mert már a saját dolgukban sem biztosak, ezért a játékosokra is kell terhelni a felelősséget.(mindezt az után hogy a játékosok kiálltak Valverde mellett, ami hiába sablon, így most a játékosok szavait hazudtolták meg ezzel)LG írta:A közösségi médiában üzengetés szerintem már kicsit több, mint szájkinyitás. A nézeteltéréseket házon belül kéne keresni, nem nyilvánosan kiteregetni a szennyest.
Mármint akkor ez Abidalra is kellene vonatkozzon nem? Ő kezdte az interjúval a dolgot.LG írta:A közösségi médiában üzengetés szerintem már kicsit több, mint szájkinyitás. A nézeteltéréseket házon belül kéne keresni, nem nyilvánosan kiteregetni a szennyest.
+1MatyiG írta:Abidal inkább a játékosok mögé bújik, és nem vállal felelősséget újfent a vezetőség, hát ez aztán tényleg dicsérendő hozzáállás.
Messinek teljesen igaza van.
Egyetértek.MatyiG írta:Abidal inkább a játékosok mögé bújik, és nem vállal felelősséget újfent a vezetőség, hát ez aztán tényleg dicsérendő hozzáállás.
Messinek teljesen igaza van.
Valahol igen. Ezért nem is bántam, hogy Valverde ment. Az baj, hogy Sétien jött helyette. Szimpatikus az öreg, de szerintem kevés lesz hozzá, hogy rendet rakjon. Ha mégis, akkor minden tiszteletemet elnyeri, és ígérem, hogy megkövetem!Tomix354 írta:Abidalnak teljes mértékben igaza van, az öregeknek nem tetszik, hogy fel lett kavarva az álló [auto_cenzúra]. Messi sajnos rég túlnőtte a klubbot, nem kéne ilyenekbe is belekeverednie.