2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
volt, bal combhajlító, többek között. heti 30-40 km-t futok, bár egy rakás sz.ar az izom azóta, és még hülyén is néz kigrgly50 írta:Volt már neked combizom szakadásod?
csak Veled ellentétben őt a világ legjobb orvosai fogják műteni/kezelni.grgly50 írta:Sajnos ő már nem. Volt már neked combizom szakadásod? Nekem igen. Ugyan nem műtöttek, de azóta azzal a lábammal nem tudok fellépni egy székre.
durván 500at a bajnokságban+bl-benMatyiG írta:Hány percet játszott a szezonban? 300?
ő fel fog tudni. de vagy rémisztően peches vagy a teste nem alkalmas az élsportra.Sajnos ő már nem. Volt már neked combizom szakadásod? Nekem igen. Ugyan nem műtöttek, de azóta azzal a lábammal nem tudok fellépni egy székre.
Sajnos ő már nem. Volt már neked combizom szakadásod? Nekem igen. Ugyan nem műtöttek, de azóta azzal a lábammal nem tudok fellépni egy székre.NovaProspekt írta:6 hónapig most ki kell bírnunk, de utána ő lesz a jövő
Mondjuk én azért várnék még Coutinho eladásával, mielőtt ezt kijelentem. Jelenleg neki se lesz egyszerűbb klubot találni..Feast4 írta:Anyagilag tuti.Sajnos úgy fogunk járni vele mint Rafhinaval. Ezek után a kutyának nem adjuk oda...Nero. írta:Szerintem mindenidők legnagyobb buktája a futballvilágban...
Anyagilag tuti.Sajnos úgy fogunk járni vele mint Rafhinaval. Ezek után a kutyának nem adjuk oda...Nero. írta:Szerintem mindenidők legnagyobb buktája a futballvilágban...
inkább az a gond, h Bartoék óriási kockázatot vállaltak azzal, h elköltöttek 300 milliót 2 játékosra. azt a pénzt most gyakorlatilag elégették, legalábbis egy 100-asnál több nem hiszem, hogy a Cou-Dembi duóból visszajön majd. az oké, h a fórumon is sokan úgy gondolták, megérik a pénzt, de az 1 milliárd bevételű cégért felelős elnökségünknek jobban kellene értenie a témához, mint nekünk foteldrukkereknek. az hatalmas blama nekik, h több száz milliót húztak le a wc-n, ők ebből élnek. ha az itteni fórumozók a munkájukat hasonlóan felelőtlenül és fos színvonalon végeznék, mint Bartoék, itt már mindenki munkanélküli lenne.Sinya22 írta:Mindig az a jó,aki épp nem nálunk játszik. Ennek a vehettük volna ezt,meg vehettük volna azt dolognak mi értelme van? Volt kb 2 sérülése egész pályafutása során,itt meg egy szezon alatt 4-5. Nem hiszem hogy bárki tudta előre,de ha igen jelentkezzen,kérném a lottószámokat is.
Az az 1 be is vált!vidra írta:A Barcelona átigazolási szempontból egy balek klub. Dembélé árából vehettünk volna 4db Paulinho-t, amiből legalább egy bevált volna.
Szeretnék én ilyen lúzer lenni, hogy évi 20 millió euroért fifázzak!visca el barca írta:vicc h valakinek egy kis kocogastol, cicazastol meg ugrabugralastol vagy 5x elszakad a combizma. meg egeszsegtelen eletmod, hagyjuk mar, en is sajtburgeren meg pizzan elek es megsincs semmi bajom.
egy rakas luzerseg az emberunk. ha nyarra teljesen felepul sztem 60 korul eladhato. mennie kell ez nem is kerdes.