herlius írta:Zsono írta:... ez a keret bizony (a fizetéseket kivéve) nem világszínvonal, de még csak nem is Euro top 20.
Azért a BL 16-os mezőnyében mégiscsak ott vagyunk, tehát eleve kicsit ferdítés ez a "nem Euro top 20". Ennyire azért nem vagyunk rosszak. Ma sem játszottunk rosszul, érzésem szerint 1-1-nél kicsit szerencsétlenek voltunk a helyzeteknél, a Betis pedig erőre kapott a második gól után. Azt se felejtsük el, hogy a február még Pep idejében is többnyire katasztrófa volt, a Betis pedig otthon bárkinek a dolgát meg tudja nehezíteni.
Amit írsz, igaz, bár hozzá teszem, nem azt írtam, hogy rosszak vagyunk. Csak a realitások szintjén igyekeztem maradni.
Ha valahol meghúzható egy Barcelona szint a keretben az életkor, fizikai és mentális állapot, játék intelligencia, a "barcaság", a taktikai érettség, emberi és sportemberi tulajdonságok összességével, akkor ezen a képzeletbeli szinten felül ebben a keretben 6 embernél nincs több.
Ez nem jelenti azt, hogy nincsenek top játékosaink, de egy-egy tulajdonság már többjüknél hiányzik. Amire még utaltam, és ezt láthatóan már a vezetés is belátta, a játékos politikánk, igazolásaink és elengedéseink következtében tartunk leginkább ott, ahol a kerettel tartunk.