davi10 írta:
Lehet, hogy csak belemagyarázom, de én bőven látok előrelépést. A játékosok pörögnek, sokkal több az egyérintő, szerintem többet is mozgunk. Pl. az első gól eléggé tudatos figurának tűnt.
Én valahogy éreztem, hogy behúzzuk, eléggé hajtottak a srácok, de a helyzetkihasználás megint elég ramaty volt.
van előrelépés, ezt nem tagadom.
de az előrelépést nagyban korlátozza, hogy alkalmatlan játékosok vannak a csapatban. most nem nevesítem őket, mindenki tudja pár ember kivételével, hogy kik azok, akik erre a szintre kevesek.
még van ebben a csapatban bőven tartalék, de ha a kp-t nem rendezi Setien, és a szerelmeit játszatja, akkor mit sem ér az egész, mert továbbra is nyeljük majd a gólokat.
védősorunk akkor tudna hatékony lenni (mint ahogy tudott régebben is), ha lenne normális kp-s védekezés. most az szalad át rajtunk 2-3 passzal, aki akar.
ezt kellene helyretenni, megszabadulni a kezdőben a koloncoktól, és akkor én is pozitívabban állnék hozzá.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."