MichaaBee írta:Braithwaite mivel jobb, mint Carles Pérez? Ja, érte kisózhatunk még 20 milliót.

Szerencsétlen gyerek biztos tök ideges, hogy el lett passzolva, aztán most jóformán kezdő lehetne a szezon végéig...
Én szinte biztos vagyok, hogy abban a tudatban engedték el Pérezt, hogy biztosan megvan Rodrigo. A többi történelem! Amatőr hibák.
Ahogy sokan leírták, csak azért nem értem ezeket a töltelék igazolásokat, mert úgy sem fognak játszani, nem jelentenek majd valódi tehermentesítést. A felsorolt neveknél Boateng mérföldekkel jobb játékos, és Őt sem tudtuk használni. Miért lenne máshogy gyengébb képességű játékosokkal?
Ángel szerintem bolond ha eljön a Getaféből. Húzó embere egy jól menő csapatnak, egyedül pénzbe jönne ki itt jobban! Ha nem küzd anyagi problémákkal, akkor biztosan a maradás a jó döntés.
Szerintem csak akkor lenne értelme igazolni, ha olyat hoznánk, aki kell is nekünk a jövőben. Nyárig nem látom értelmét, azt lehozzuk bárhogy, nem gondolom, hogy egy Braithwaith szintű igazoláson múlna a BL, vagy a bajnoki cím. Ha többen lesérülnek a támadó sorból, akkor meg így is úgy is gondba leszünk.
Számomra öröm az ürömben, hogy a sérülések okán Fati alapemberré vált, baromira imádkozom, hogy ne tűnjön el a srác, mint Bojan.