2020.02.14. 23:40:16
Egyébként megnézve Ángel statisztikáit, idén egész jó számai vannak. Többnyire csereként áll be, de azért így is szépen hozza a gólokat, majdnem 100 percenként lő egyet, egy Getaféban ez több, mint korrekt szerintem. Hogy stílusban mennyire illene ide, nem tudom, a Getafe meccseit akkor látom, ha épp ellenünk játszanak, esetleg a Real ellen, amúgy nem.
De 10 millió nem akkora kockázat, Boateng is e körül volt, ha jól emlékszem, nála azért 1, sőt talán 2 vagy 3 fokkal is értelmesebb igazolásnak tűnik, akár jövőre is jó lehet cserecsatárnak Suarez mögé, persze, ha nyáron nem húzunk be valakit, de szvsz vannak olyan posztok, ahol sürgősebb lenne az erősítés.
Más: ha esetleg jogerős lenne a City büntetése, ilyenkor köteles a klub elengedni azt a játékosát, aki el akar igazolni? Szerintem nem.
Ott volt a Juventus esete, tőlük többen mentek, de ott azért jóval súlyosabb volt a büntetés. És nem jártunk igazán jól a Thuram-Zambrotta pakkal, de jó ötletnek tűntek. De a két kezemen biztos meg tudnám számolni, hogy kettejüknek összesen hány jó meccse volt nálunk.