Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dikk,azt mi meg kimaradtunk a nagy csapatból,hát miez ?barcafan írta:de Bercy, miután agyonverjük őket, a felük sírva fog hazamenni, szóval lehet, h kelleni fogsz![]()
![]()
na akkor... Charlie az gond ha a kapuban számitok rádKijöhetsz majd lábat törni
![]()
![]()
![]()
![]()
Drigo Te hogy értetted, védő semmikép, vagy csak bal oldalon NEM![]()
Kapus:
-Charlie
Védő:
-Vito
-Bercy (azér' beirlak)
Kp:
-Stupidshark
-Drigo
Porfogó avagy aki észnélkül fut a pályán, de a labdát nem találja el, ezért a pálya mellett cigizik:
-Barcafan![]()
![]()
IlTreno pizzéria jó nektekNem tudom, h más városokban van-e
IL TRENO
Nem úgy gondoltam, azért írtam, mert láttam, hogy már most sokan vagyunk, és kispályán azért ez nem előny. Így próbáltam rád nyomást gyakorolni, hogy garantáld a csapatba kerülésemetbarcafan írta:még jó, azt is kikellett volna emelnem, h nem csak hfcbantiimperialista írta:Hajrá! Tetszik az ötlet! Persze csak akkor, ha játszhatok a meccsenbarcafan írta:mivel a madridistának julius végén van a szülinapja, mit szolnátok egy Eurobarca - Madridista BARÁTSÁGOS meccsheznem HFCB, hanem Eurobarca
Hajrá! Tetszik az ötlet! Persze csak akkor, ha játszhatok a meccsenbarcafan írta:mivel a madridistának julius végén van a szülinapja, mit szolnátok egy Eurobarca - Madridista BARÁTSÁGOS meccsheznem HFCB, hanem Eurobarca
Na elmész a p**sába...S T U P I D S H A R K írta:Remélem Charlie nem olyan verésre gondolt![]()