2020.02.21. 23:38:20
Nem volt rossz Coutinho? Szerintem a második szezonjában néhány meccset leszámítva brutálisan rossz volt. Mintha elfelejtett volna focizni. A Bayernben ugyanez, néhány jó meccs (főleg kis csapatok ellen), amelyek feljavították a statisztikáit, amúgy piszok gyenge, a kezdőből is kiszorult, teljesen jogosan.
Ha már felmerült Ronaldinho: igen, a 06/07-es szezonja már nem volt az igazi, de Coutinho jelenlegi formáját magasan verte így is.
Valószínűleg tartom, hogy vissza fog jönni, de nem azért, mert nekünk annyira kellene, hanem mert nem tudjuk majd normális áron elsózni. Bár ha okos lenne a vezetőség, már ilyen 60 milliós ajánlatra is igent mondana, ha marad, csak még nagyobbat bukunk rajta.
Én eladnám, és Griezmannt is, az értük kapott pénz mehetne minőségi középsőhátvédre és csatárra.
Megjegyezném, hogy Messi nyilatkozata azt sejteti, hogy ő sem feltétlenül a franciával/franciákkal képzelni el a jövőt, ha arról beszél, hogy Lautaro és Suarez szerinte milyen jó páros lennének. Ha jön az argentin, akkor Griezmannak és Coutinhonak szerintem amúgy is meszeltek, főleg, ha Fatival is tervezünk.