Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
-
Ha de Bruyne vagy Neymar ide jönne szerinted milyen változás lenne? Lenne pár klasszis megoldás, de ugyanez a szenvedés lenne. Előbb kell egy alap kezdőt összerakni és utána nevekkel dobálózni.baas11 írta: ↑2020.06.20. 16:42:11Ez a csapat egy De Bryne Neymar szintu jatekos nelkul sosem fog tudni kilepni a sablonos korlataibol....sajnos már "rég" nem Messinek kene lennie a legnagyobb utokartyanak !
De csak T Stegen kozeliti meg , kar h kapus
-
A kozzeppalya osszesegeben nagyon messze van az elit szinttol mind sebessegben mind kreativutasban( a Modrich Kros Casemiro 3as sem gyorsabb de legalabb osszeszokott es mukodik még (4BL) rutinbol) ... ez foleg akkir latvanyis amikor Messi visszalep , de ez meg nem tarthato !
_
Nalam ez lennepersze nem matekoztam ki)
DE JONG
DE BRYNE ARTUR
(BUSQUETS R. PUIG RAKITIC)
DEMBELE MESSI NEYMAR
(BRAITHW, SUAREZ, ANSU FATI)
Coutinhit Griezmant Vidalt mindenkepp eladnam
Ezeket a 100 millákat nagy potenciállal rendelkezőkre kell költeni, miután megvan a megfelelő edző elnök páros, addig vegetáljunk inkábbNovaProspekt írta: ↑2020.06.17. 19:42:07na végre valakivisca el barca írta: ↑2020.06.17. 16:30:40én egyelőre lajos helyére se hoznék senkit, főleg nem 100 millioért egy félszezonos martinezt.![]()
Coutinho, Dembélé, Griezmann 100+ millákért mind befürödtek, de ugye Martínez most már tényleg 1000%, hogy be fog válni.
na végre valakivisca el barca írta: ↑2020.06.17. 16:30:40én egyelőre lajos helyére se hoznék senkit, főleg nem 100 millioért egy félszezonos martinezt.
Amennyit ő is sérült szerintem nem lenne nehéz, csak jól lehúznának minket, akkor már inkább egy fiatal.visca el barca írta: ↑2020.06.17. 19:35:25Ezt nem tudtam. Laportet azert nem irtam, mert kb megszerezhetetlen kategoria.
Ezt nem tudtam. Laportet azert nem irtam, mert kb megszerezhetetlen kategoria.
Én semmiképp nem adnám el. A pénz miatt sem. Ha majd nem fut annyira be, akkor sem. Itt az ideje, hogy megint bizalmat szavazzunk fiataljainknak, s hiába szajkózzuk, hogy hirtelen kellenek az eredmények, minden csapat törekszik egy-két fiatal beépítésére, pont mi maradjunk el ettől? Érezzék ők is, hogy a Barca számol velük.Bacsa írta: ↑2020.06.17. 11:57:58Bármilyen hülyén hangzik de bízom abban, hogy Fati így folytatja, és a MU megadja érte a kivásárlási árat.
Jelenleg 50-50 % az esély arra, hogy valódi klasszis lesz belőle, és akkor 170 milliónál is többet ér néhány év múlva, vagy marad örök tehetség, és követi Bojant, Munirt, a középszerbe.
A Barca jelenlegi elöregedett és megújulásra érett keretét nagyon sok pénzből lehet csak feljavítani, és nincs sok sansz erre a nagy pénzre.
Dembelé, Coutinho tuti bukás, a többiek (Rakitic, Roberto, Firpo, Umtiti, stb.) pedig nem fognak sok pénzt hozni.
Így nagyon kellene az a 170 millió.
Persze ha be is jönne a 170 millió, ott van a veszély, hogy a Pjanic-Lautaro kettősre költi el a BArca, és azzal nem nagyon lennénk beljebb. Az nagyjából a Neymarért kapott pénz elpocsékolásának a megismétlése lenne.
Az egyértelmű hogy nem Fati lenne az első akitől megválnék, utolsók között lenne.Arthur8 írta: ↑2020.06.17. 01:07:40Sokkal előbb adnám el Griezmannt, mint Fatit. Egyszerűen nem illik ebbe a csapatba semennyire. 8 meccsenként van 1 jó meccse, egyébként pedig totálisan láthatatlan és veszélytelen.
Fati annyi játékpercel, mint amit Griezmann kapott szinte biztosan 10 gól fölött lenne.
Ha igaz lenne..
Nehogy mar elhidd ezt.