2020.06.17. 16:30:40
Persze ordas kamu az egész, de játsszunk el a gondolattal. Ha nem ilyen töketlen vezetőségünk lenne és a MU tényleg ajánlott volna érte 150 millát, zokszó nélkül eladnám. Ennyi pénzből lehetne venni 2-3 top játékost a kezdőbe.
Múltkor ment itt a fantasy.
Akiket én eladnék:
firpo - 10 milla - nem szint, hoznám kurzawát ha kell egy kis ráfizetéssel
sergi roberto - 40 milla - ő sem szint, hoznám helyette emersont a betisből semedo cseréjének elég lenne
umtiti - 30-40 milla - állandóan sérült, ez így hosszú távon nem jó. Ide mindenki upamecanot írta, de az az ember olyan tetű lassú, hogy rossz nézni. Ráadásul jobb lábas. Nem feltételen kellene egy top player, lenglet sem az, mégis megoldja amit meg kell. Megpróbálnám lucas hernandezt, a bayerbe ugyse fér be, és sztem jó játékos.
rakitic - 30 milla - kezd kiégni, megpróbálnám tonalit a bresciabol, idén ugyis kiesnek.
dembelé - 60 milla - nem hoznék senkit a helyére, elegen vagyunk elől. ha nagyon kellene játékost mondani, talán comant megpróbálnám, de nem lenne feltétlen szükséges.
ha még nagyon akarnék fantasyt játszani egy griezmann-sancho cserébe is benne lennék.
coutinhot viszont haljak meg, megtartanám. nem igaz, hogy nem tudják sehova "benevelni" én a kp-n adnék neki még egy esélyt. csak nem ezzel a hurkagyurka edzővel
én egyelőre lajos helyére se hoznék senkit, főleg nem 100 millioért egy félszezonos martinezt.
szóval
out: firpo 10, SR 40, umtiti 40, rakitic 30, dembele 60, griezmann 80 milla - ez 260 millió
in: kurzawa 20, emerson 20, lucas hernandez 50, tonali 30, sancho 100 - ez 220 millió
------------------------------------------------------------------ TS / neto --------------------------------------------------------------------
---semedo/emerson-----------piqué/arujo------------------------lucas hern./lenglet---------alba/kurzawa-----
-------------------vidal/arthur-------------------------------busi/tonali-------------------------------FDJ/coutinho-------------------
-------------messi/sancho/fati---------------------suarez/braithwaite ---------------------------sancho/fati--------
FMbű ki.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...