Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem ennyire jó, de van előnyük, nekik kedvez az egymás elleni is.
Ebben tudod mi a szomorú?csababarca írta: ↑2020.06.27. 19:05:24
Soha nem lesz olyan edzőnk, aki már úgy jön hogy klasszis, és letett valamit az asztalra. Én ezt már elengedtem.
Hozzuk a spanyol középszereket, aztán várjuk a csodát.
Xaviban lehet bízni esetleg, hogy valamit tud kezdeni majd ezzel a süllyedő klubbal.
Soha nem lesz olyan edzőnk, aki már úgy jön hogy klasszis, és letett valamit az asztalra. Én ezt már elengedtem.crixus írta: ↑2020.06.27. 19:02:25Röhej. Az idei szezon után csapat-csere kellene. Edzővel és vezetőséggel kezdve, illetve kivenni azokat a játékosokat akik már inkább fékek. Messi is sajnos lassan ez a kategória.
A legfontosabb viszont az lenne hogy végre egy rutinos, jó edzőnk legyen ne egy pojáca. Illetve olyan vezetőség amelyik hagyja is az edzőt dolgozni.
Csakhogy ahhoz azért csapat is kell. A mostani banda inkább csak egy vegyes társaság, akik néha együtt fociznak. A mostani helyzetben én még a Napoli elleni továbbjutásra sem mernék nagy összeget feltenni.visca el barca írta: ↑2020.06.27. 18:59:10En mar multkor is ezt mondtam. Csak 4 meccsen kell odatenni magunkat.
Bajnoksagot a mai utan el kell engedni, jatszhatnak az ifik.
Hagyjuk már ezt az olcsó kifogást. Teljesen koncepciótlan, akaratgyenge a játékunk. A legnagyobb vicc pedig, hogy olyan emberek játszanak jól ebben a Celta-ban, akik nálunk nem fértek be, miközben a helyettük szerződtetett emberek szóra sem érdemesek. Ha Messit átpakolnánk a Celta-ba, senki nem venné észre, hogy nem a Barca-ban játszik. Nyomokban sem emlékeztetünk már egy győztes csapatra. Ha itt nem lesz nagyon hamar komoly koncepcióváltás, szép lassan MU, majd Milan szint következik.