csababarca írta: ↑2020.06.27. 19:12:38
ktm írta: ↑2020.06.27. 19:09:14
Ennyire jo a Real, hogy mar most "mindenki" odaadja nekik a bajnoki cimet? Amugy szerintem a sok csere tett be itt a vegen, Arthur ahogy kocogott visszafele a masodik Celta gol elott, hat...
Nem ennyire jó, de van előnyük, nekik kedvez az egymás elleni is.
Lehet buknak még, de hogy mi se hozzuk le hibátlanul innen az fix.
Ha jó lenne a Real, akkor már eldőlt volna, de mivel ők sem azok, ezért szoros még mindig a bajnokság.
Megmondom őszintén, én nem bánnám, ha elvinnék a Ligát. Nem mondom, hogy ők annyira megérdemlik a bajnoki címet, de mi rohadtul nem érdemeljük meg az alapján, amit látunk hétről-hétre, és ne mondja senki, hogy ez a hosszú kihagyásnak köszönhető, mert már előtte is ugyanezt nyomtunk, ez a csapat ezzel az edzővel sajnos ennyit tud, ami aggasztó, hogy Valverdével is kb. ennyit tudtunk, szóval sanszos, hogy nem az edző a legnagyobb baj.
Most talán sokan megbotránkoznak azon, amit írok, de ha behúzzuk a Ligát, akkor megint mindenki hátradől, hogy de jók vagyunk, hiszen zsinórban jött a harmadik bajnoki cím, és jövőre is lehet nézni ezt a szenvedést. Én pedig azt már nem szeretném. Így is sokszor már csak háttérzajnak kapcsolom be a meccset, aztán mást csinálok közben, pedig régen annyira izgultam a meccseket, hogy majd behugyoztam, de akkor sem mentem ki a WC-re, nehogy vmiről lemaradjak. Jó lenne, ha legalább egy kicsit visszatudna adni a csapat azokból az időkből, de ettől a garnitúrától ez már aligha várható.