Én veled értek tökre egyet, ezt az itteni hisztit sem értem igazán. Csalódottnak én is csalódott voltam, amikor bement Aspas szabija, de alapvetően magunkhoz képest most tök jól játszottunk, a két fiatal sokat hozzátett a csapat lendületéhez. Mivel itt a Valverde érában mindenki leírta már 20x, hogy csak a szép játék számít, nem a végeredmény, így nem értem a dolgot*. Számomra ez egy szórakoztató meccs volt, sok helyzettel.
Engem viszont a végeredmény is érdekel alapjáraton, kivéve a mostani helyzetet, mert már annyit betliztünk a szezon elején, h elengedtem ezt az egészet, ilyen fos formában nem lehetünk bajnokok. A Real azért letett annyit az asztalra idén, h elvert minket a clásico-n, meg összepakolták a védelmüket stabilra, ebben már többet mutattak, mint mi (sajnos). Ami a bírózást illeti, majd mi is kapunk egy kamutizenegyest 4-0-nál, ha már 6 pontos hátrányban vagyunk a tabellán, aztán azt majd a madridista kollégák elemezgethetik a szokásos belinkelt pixeles mobiltelefonnal felvett képeken meg videókon, meg mondhagyják, hogy ide is, oda is.
*Persze valójában ez úgy működik, hogyha a végeredmény mégsem lesz jó, akkor megmagyarázzuk utólag, hogy miért volt rossz a játék is egyébként.