Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Úgy tudom, hogy Kurzawa végül hosszabbított.
Pontosan, vagy például Kurzawa.
Tökös kinyilatkoztatások, de azért érdekes, hogy megint az elnök magyarázza a csapat dolgait.
Nagyon félreértettél. Nem azt mondtam, hogy ezek a srácok mind olyan hatalmas csillagok, tulajdonképpen éppen ellenkezőleg. Ha nem lettek volna mezek és arcok a pályán az utóbbi meccseken, biztos belehetett volna írni Messit a három-öt legjobb közé, de biztos,hogy nem emelkedik ki pozitívan közülük. És ez nem azt jelenti,hogy Aspas vagy a többiek olyan szuperjók.gránit írta: ↑2020.07.04. 04:28:54
Aspas fényévekre van Messitől, a góllövőlistán főleg. Anélkül a plusz 9 gól nélkül harcolnánk a hatodik helyért, ha nem hátrébb... Egyébként a gólpasszlistát is elég fölényesen vezeti, ha már a passzok szóba kerültek.
Biztos Messi is hibázik, csak ne csináljunk már úgy, mintha Aspas nem hibázna meccs közben. Egy halom kontrát szórakoztak el Szmolovval, és játszottak egymással Tom és Jerry-játékot, hogy melyikük tudja a másikat jobban megszívatni és a ziccert elönzőzni. Nincs az a pénz, amiért Saulért vagy Aspas-ért Messit odaadnám. Már önmagában vicc, hogy ilyen összehasonlítások egyáltalán felmerülnek.
Én Auba korú játékost nem akarok most elől látni, Braithwaite elég lesz. Haaland szerintem egy nagyképű gyökér, aki, ha rajtam múlna, jó messze maradna a Barcától.NovaProspekt írta: ↑2020.07.05. 11:20:24nálam amúgy a csatárkérdés úgy lenne megválaszolva, h idehoznám Aubameyangot 2-3 évre max most occsón (2021 nyarától szabad), aztán rámennék Halandra, amikor neki is jár lefele a szerződése. kérdés, h mennyire zavar be az, h utóbbinak Raiola az ügynöke.
2-3 évig tuti nem nyernénk semmit egy ilyen csapattal, de én is. sztem az öregek esetében is már ott tartunk, h a természetes visszaesésük már olyan méreteket öltött, h belőlük sem lehet már kihozni kupát. innentől az egész vergődést értelmetlennek látom, és át kellene gondolniuk, h hogyan tovább.fanbarca írta: ↑2020.07.05. 09:31:42Az a durva, hogy lassan kezdem várni, hogy a generáció nagyjai (Messi, Alba, Pique, Busquets, Suarez) lelépjenek. Eddig szomorúan gondoltam arra a napra, mikor megtörténik, most mégis izgatottan várom az újjáépülést. Szép volt, nagyon hálás vagyok nekik, elég volt.
Elnézném már azt a csapatot, ahol megint mindenki hajt, dolgozik, és az olyan emberek, mint De Jong, Puig, Fati, Semedo kiteljesedhet, nem kell minden labdával az öregeket keresse.
Vagyunk ezzel így páran (szerintem Xavi is erre vár).
+1fanbarca írta: ↑2020.07.05. 09:31:42Az a durva, hogy lassan kezdem várni, hogy a generáció nagyjai (Messi, Alba, Pique, Busquets, Suarez) lelépjenek. Eddig szomorúan gondoltam arra a napra, mikor megtörténik, most mégis izgatottan várom az újjáépülést. Szép volt, nagyon hálás vagyok nekik, elég volt.
Elnézném már azt a csapatot, ahol megint mindenki hajt, dolgozik, és az olyan emberek, mint De Jong, Puig, Fati, Semedo kiteljesedhet, nem kell minden labdával az öregeket keresse.
Viszont ha ilyen edző jön,akkor 3 hónap után lapátra kerül.
hidd el nem fog jönni, mert Bartoék teljesen butthurtek amiatt, hogy itthagyta a hülye fejüket anno. nekik ez becsületbeli ügy, majd megírja a Mundo, hogy jelenleg nem ezt a profilt keresi a Barca, vagy hasonló baromságot, ő meg megy vhova 25 millióért.barca0417 írta: ↑2020.07.04. 20:26:09Nem akarom elhinni hogy nem jut eszünkbe leigazolni Thiagot. Nagyon jöhetne Rakitic helyett. Olyan kaliber és stílus aki most jól jönne a középpályánkra. Vannak érdemi előre passzai. Már ez előre lépés lenne.
Ha még ő is Liverpoolba megy, ott tényleg komoly csapat lesz.