2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én Auba korú játékost nem akarok most elől látni, Braithwaite elég lesz. Haaland szerintem egy nagyképű gyökér, aki, ha rajtam múlna, jó messze maradna a Barcától.NovaProspekt írta: ↑2020.07.05. 11:20:24nálam amúgy a csatárkérdés úgy lenne megválaszolva, h idehoznám Aubameyangot 2-3 évre max most occsón (2021 nyarától szabad), aztán rámennék Halandra, amikor neki is jár lefele a szerződése. kérdés, h mennyire zavar be az, h utóbbinak Raiola az ügynöke.
2-3 évig tuti nem nyernénk semmit egy ilyen csapattal, de én is. sztem az öregek esetében is már ott tartunk, h a természetes visszaesésük már olyan méreteket öltött, h belőlük sem lehet már kihozni kupát. innentől az egész vergődést értelmetlennek látom, és át kellene gondolniuk, h hogyan tovább.fanbarca írta: ↑2020.07.05. 09:31:42Az a durva, hogy lassan kezdem várni, hogy a generáció nagyjai (Messi, Alba, Pique, Busquets, Suarez) lelépjenek. Eddig szomorúan gondoltam arra a napra, mikor megtörténik, most mégis izgatottan várom az újjáépülést. Szép volt, nagyon hálás vagyok nekik, elég volt.
Elnézném már azt a csapatot, ahol megint mindenki hajt, dolgozik, és az olyan emberek, mint De Jong, Puig, Fati, Semedo kiteljesedhet, nem kell minden labdával az öregeket keresse.
Vagyunk ezzel így páran (szerintem Xavi is erre vár).
+1fanbarca írta: ↑2020.07.05. 09:31:42Az a durva, hogy lassan kezdem várni, hogy a generáció nagyjai (Messi, Alba, Pique, Busquets, Suarez) lelépjenek. Eddig szomorúan gondoltam arra a napra, mikor megtörténik, most mégis izgatottan várom az újjáépülést. Szép volt, nagyon hálás vagyok nekik, elég volt.
Elnézném már azt a csapatot, ahol megint mindenki hajt, dolgozik, és az olyan emberek, mint De Jong, Puig, Fati, Semedo kiteljesedhet, nem kell minden labdával az öregeket keresse.
Viszont ha ilyen edző jön,akkor 3 hónap után lapátra kerül.
hidd el nem fog jönni, mert Bartoék teljesen butthurtek amiatt, hogy itthagyta a hülye fejüket anno. nekik ez becsületbeli ügy, majd megírja a Mundo, hogy jelenleg nem ezt a profilt keresi a Barca, vagy hasonló baromságot, ő meg megy vhova 25 millióért.barca0417 írta: ↑2020.07.04. 20:26:09Nem akarom elhinni hogy nem jut eszünkbe leigazolni Thiagot. Nagyon jöhetne Rakitic helyett. Olyan kaliber és stílus aki most jól jönne a középpályánkra. Vannak érdemi előre passzai. Már ez előre lépés lenne.
Ha még ő is Liverpoolba megy, ott tényleg komoly csapat lesz.
Aspas fényévekre van Messitől, a góllövőlistán főleg. Anélkül a plusz 9 gól nélkül harcolnánk a hatodik helyért, ha nem hátrébb... Egyébként a gólpasszlistát is elég fölényesen vezeti, ha már a passzok szóba kerültek.sansz írta: ↑2020.07.03. 23:02:11
Az utóbbi meccseken minden ellenfél csapatban bemutatkozott egy-egy arc,akik nem maradtak le Messi teljesítményétől. Az a koreai(?) srác, Aspas, Saul stb.
Jelenleg Messi negatív és pozitív hatása annyira kiegyenlítik egymást,hogy talán mindegy,hogy Messi játszik e. És az,hogy az első kettő, vagy első hat helyért harcolunk,inkább annak kérdése, hogy van e szerencsénk és milyen formában vannak az ellenfelek.
Ez jutott eszembe nekem is.NovaProspekt írta: ↑2020.07.03. 19:14:00Jujjujj, Messi szerződéshosszabbítás előtt áll, és lelépne. Ilyen hír se volt még soha.![]()
Ezen a fórumon én vagyok Messi egyik legnagyobb kritilusa, de,hogy alattomos lenne azt nem gondolnám.
Azért emlékezz rá,hogy az idényben, hány, de hány éppen bemákolt, de az ellenfél jobb volt meccsünk volt.
Szerintem sokkal inkább arról van szó, hogy pontosan érzi, hogy Neymar távozása óta bohózat, amit a vezetőség művel ő meg az utolsó éveit pazarolja el arra, hogy most már nemhogy csak a BL-re, de lassan a bajnokságra is egyre kisebb az esélye. Azon lehet vitatkozni, hogy ebben neki magának mekkora szerepe van, minthogy tényleg elszívja kicsit a levegőt a többi támadó elől.
Szélsőjátékost ebbe a rendszerbe felesleges lenne hívni, úgyhogy Sané aligha fájhat.
Feast4 írta: ↑2020.07.03. 11:34:30Azért nem szép az NSO-rol idézni mert bulvárlap.Zsono írta: ↑2020.07.03. 10:48:05Minden komment nélkül idézem ide.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... 7mP6UfHO54