Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
vagy az is lehet, hogy elég volt mindaz, h megütötték a szintet. akik nem kaptak lehetőséget a bizonyításra, ők most hol vannak?
Akkor Alena

Mennyi rendkívüli körülménynek (3 naponként meccs,sérülések, eltiltások, 5 cserelehetőség) kellett összejönni, hogy alkalmuk legyen a bizonyításra..
Samper írta: ↑2020.07.25. 18:02:42Jó volna ma feljutni a másodosztályba. Akkor talán a mindenkori edzők merészebben nyúlnának fiataljainkhoz. Nem kéne úgy megtömni a felnőtt keretet, hogy lehetetlen legyen oda a bejutás. Ez nemcsak a B miatt fontos, hanem a még fiatalabbak miatt is, akik könnyen elcsábíthatók, ha a Barcaban gyakorlatilag nincs perspektívájuk.
Moriba-ról én is jókat hallottam, bár játszani még csak egyszer láttam a B-ben olyan 20 percet, abból nem sokat lehet leszűrni. Fuente-t nem ismerem, ő milyen poszton tolja?
Kb. akkor van esélyük, ha ég a ház és nincs kihez nyúlni, mint pl. Fati vagy Araujo esetében. Hiába teljesítenek jól egy-két meccsen többnyire zárva maradnak a kapuk. Ha az első egy-két meccsén hatalmasat robbant lehet esélye, de kb ennyi. Puig is tavaly nagyon penge volt a CL ellen a kupában, utána játszott 2 meccsen, ahol nem volt kiemelkedő (valljuk be az egész csapat egy rakat trágya volt azokon a meccseken) ment is a levesbe.
Fati, Puig, Araujo.

El Pistolero írta: ↑2019.09.07. 16:14:09Valaki meg tudná mondani, hogy az esti 20:15-ös B meccset hol tudnám nézni?
Moriba bekerült a keretbe, nagyon megnézném már őt Puig mellett