2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tényleg tehetséges a srác, de ahogy fentebb írták távol áll még a klasszistól. Igaz tavaly még nem volt stabil játékos, de azért egy 71 meccsen 6/7-es statisztika egy csatártól még édeskevés. Majd 2 év múlva lehet pontos véleményt mondani róla.
Klasszistól azért még távol áll, bár valóban nagyon tehetséges srác és bármi lehet belőle. Amúgy Fati hozza azt amit ő, illetve így is van 4 szélsőnk lényegében 1 posztra.
Viszont jobb alternatíva meg nem nagyon van. Persze el lehet adni az embereket visszavásárlási opcióval, viszont a vevőnek meg nem kötelező ezekbe belemennie. Nyilván ők sem hülyék, és értik, mit akarunk az egésszel.Chino írta: ↑2020.07.28. 23:52:44Pedig nem mond hülyeséget. Kölcsönadásból nem is emlékszem mikor profitáltunk utoljára. Kölcsönjátékosokat egy klubban nem úgy használnak mint egy saját játékost, azt meg hogy mennyire követik egy-egy fiatal fejlődését kölcsönben nem tudom, de valahogy képtelen vagyok elhinni, hogy annyira figyelnék.
Pedig nem mond hülyeséget. Kölcsönadásból nem is emlékszem mikor profitáltunk utoljára. Kölcsönjátékosokat egy klubban nem úgy használnak mint egy saját játékost, azt meg hogy mennyire követik egy-egy fiatal fejlődését kölcsönben nem tudom, de valahogy képtelen vagyok elhinni, hogy annyira figyelnék.
Hónap kommentje.
szép írás. bár nem rajongok a srácért és úgy en bloc a törpe középcsatárokért, de énis inkább őt hoznám pár szezonra, mint vmi Lautarohoz hasonló túlárazott nímandot.Melcior Mauri írta: ↑2020.07.27. 17:05:11Mindössze egyetlen név jut eszembe, aki megfizethető, ismeri a spanyol ligát, mindössze a fizetése lenne nagyobb: Wissam Ben Yedder
Abban egyetértünk,hogy TAA kiemelkedik a mezőnyből.Chino jól leírta előttem,irányadó lehet maximum ez a statisztika.Grimaldo írta: ↑2020.07.25. 14:15:07Top 10-et nem írnék, mert egyrészt felesleges, másrészt nem igazán gondolom, hogy lenne 10 top játékos jelenleg azon a poszton.
Viszont "kasztokra" lehet osztani őket és nem hasra csapás szerűen teszem, hanem detailed statok alapján.
Ennek a csúcsán van TAA, aki tényleg undorítóan kiemelkedik, különösen az offenzív részt nézve , 2,4-es Kp/G-je van ami egy középpályásnak is abszolut világklasszis stat...
Ezután jönnek lényegében az egyéb top csapatok jobbosai (pl: Walker, Pavard, Kimmich, Trippier..) akik támadásban 0,5-1 között, védekezésben 1-2 között hozzák , ezek még bőven jó számok.
És az ezutáni halmazba jön csak Semedo, aki védekezésben egyedül Tackle-ben hozza a top szintes átlagot. Támadásban pedig dribble-ben emelkedik ki, ebben talán ő is a legjobb egyébként. Ezt leszámítva viszont levan maradva a felette lévőktől, nem sokkal az tény, de pont emiatt írom, hogy egy szinttel a top alatt van.
Ami miatt ez igazán gond, hogy tőle függ a jobb oldalunk és amíg lényegében két meccsenként tud támadásban valami értékelhetőt lerakni, addig nem várjunk itt szexi focit meg bl-t. És senki ne értsen félre nem azt mondom, hogy ő rossz játékos lenne, mert nem az, csak ahhoz hogy a teljes szélt bejátsza édes kevés.
Az ismeretlen Emerson a 15. Betisben hozott top statokat, támadásban konkrétan 2x jobbakat Semedonál és védekezésben is kenterbe verte...
Az a bajom, hogy nem látom azt, hogy ki kellene fizetni Lautaroért 100+ fene tudja hány milliót.
dorian01 írta: ↑2020.07.27. 10:33:28Az európai aranycipőt idén valószinűleg Immobile kapja. Már jó néhány éve termeli a gólokat, szerintetek mennyire válna be nálunk (elméleti síkon, mert semmi realitása sincs)?
Igaz, hogy már 30 éves, de ha sokkal olcsóbb, mint Lautaro, akkor én elgondolkoznék egy ajánlaton. De mondom, ez mind csak fantáziafoci most!![]()
Pjanic-Busi fix kezdő jövőre, csak a harmadik kérdőjel, sajnos vagy nem sajnos...
Miert is ? A 32+ os felejtsük el..