barca0417 írta: ↑2020.08.01. 12:21:59
Alaba meg tőle függetlenül is jöhentne, mert Umtiti és Firpo helyett is jó egy személyben.
Ez jó ötlet. Az a gond, hogy állítólag sok pénzt akar nagyon. De én is örülnék neki, mert a saját fekáinkkal nem sokra megyünk jelenleg. Umtitit is jó lenne elpaterolni valahova, leküldeni a B-be vagy nemtom, mert csak a helyet foglalja abban a védősorban, de lassan egy Vidalt szívesebben tennék be középhátvédnek, mint őt*.
davi10 írta: ↑2020.08.01. 12:45:29
Rakitic mondjuk nálam nincs a problémás öregek között, nem is nyomatják folyamatosan, meg nem is teljesít rosszul.
Persze, akkora gondok vele sincsenek. Az a bajom nekem vele, hogy ő is elég lassú és körülményes, és már az akaratot sem látom nála, mióta a klub ki akarta rugdosni nyáron. Persze ez érthető valahol. Viszont valamennyire közismert, hogy ő egyedül a Sevillába menne tovább, ahova csak ingyen fog tudni ekkora fizuval. Úgyhogy addig ő is még rajtunk marad, és sajnos ha padra vágják, ugyanúgy elkezd hepajkodni ő is, meg még kevésbé akar majd, pedig annyira bőven nincs már jó, hogy betonkezdő legyen. Vele kapcsolatban ezt látom gondnak.
*konkrétan a múltkori cameoja neki Araújo mellett jobban sikerült, mint Umtitinek bármelyik meccse a visszatérése óta. Pedig semmi extrát nem hozott, csak szerelt néha, nem volt döglassú, meg nem "csúnyát próbáltam írni" bele. Szomorú.