2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez jó ötlet. Az a gond, hogy állítólag sok pénzt akar nagyon. De én is örülnék neki, mert a saját fekáinkkal nem sokra megyünk jelenleg. Umtitit is jó lenne elpaterolni valahova, leküldeni a B-be vagy nemtom, mert csak a helyet foglalja abban a védősorban, de lassan egy Vidalt szívesebben tennék be középhátvédnek, mint őt*.
Persze, akkora gondok vele sincsenek. Az a bajom nekem vele, hogy ő is elég lassú és körülményes, és már az akaratot sem látom nála, mióta a klub ki akarta rugdosni nyáron. Persze ez érthető valahol. Viszont valamennyire közismert, hogy ő egyedül a Sevillába menne tovább, ahova csak ingyen fog tudni ekkora fizuval. Úgyhogy addig ő is még rajtunk marad, és sajnos ha padra vágják, ugyanúgy elkezd hepajkodni ő is, meg még kevésbé akar majd, pedig annyira bőven nincs már jó, hogy betonkezdő legyen. Vele kapcsolatban ezt látom gondnak.
Egyetértek, szépen lassan le kell váltani az öregeket, de egyértelműen Busi és Lajos a 2 leggyengébb láncszem.NovaProspekt írta: ↑2020.08.01. 11:52:15sztem nem, tőle Busquets, Suárez, Rakitic, mostmár Alba is nagyobb problémák. Piquének megvannak a pályán kívüli dolgai, de a meccseken általában odateszi magát. csak a képességei korlátozottak, ha versenyfutásra van kényszerítve, azt általában megszívja. mindenesetre nem bánnám én sem, ha akár a kövi szezontól már nem lenne kezdő ő sem.
Egyetértek, ma már nem a világ legjobbja, de még mindig nagyon hasznos és rengeteg nagy mentése van. Mivel a középpálya általában semmi segítséget ad, ezért kijönnek a védők hibái, de a világ legjobbjain is kijönnének ilyen nyomás alatt. A kezdőben van 5-6 játátékos akik védelem szempontjából csak biodíszletek és közülük is csak egy-kettő aki valamit tud előrefele mutatni cserébe. De ők is egyre önzőben és erőltetetten.NovaProspekt írta: ↑2020.08.01. 11:52:15sztem nem, tőle Busquets, Suárez, Rakitic, mostmár Alba is nagyobb problémák. Piquének megvannak a pályán kívüli dolgai, de a meccseken általában odateszi magát. csak a képességei korlátozottak, ha versenyfutásra van kényszerítve, azt általában megszívja. mindenesetre nem bánnám én sem, ha akár a kövi szezontól már nem lenne kezdő ő sem.
sztem nem, tőle Busquets, Suárez, Rakitic, mostmár Alba is nagyobb problémák. Piquének megvannak a pályán kívüli dolgai, de a meccseken általában odateszi magát. csak a képességei korlátozottak, ha versenyfutásra van kényszerítve, azt általában megszívja. mindenesetre nem bánnám én sem, ha akár a kövi szezontól már nem lenne kezdő ő sem.
Míg drága Piqué barátunk a kezdőben van (már évek óta nem lenne ott a helye), az azt jelenti, hogy a mai állapotok konzerválva vannak....a takarítást vele kell(ene) kezdeni....egyszerűen és mielőbb megköszönni neki az itt töltött éveket és ennyi....
Mostanában minden city meccset néztem, de nem maradt meg bennem a tag, hogy mit nyújtott. Ami jó jel, tekintve, hogy védőről beszélünk, egyáltalán nem lógott ki a csapatból, egy Liverpool ellen sem.
Egyetértek, de pl. Bojan fejlődésének finoman szólva sem tett jót az érkezése. De amúgy jó észrevétel. Dembelé valóban kivirágozhatna nála... azon az átlag évi 5 meccsen, amit le tud játszani.Barca_10 írta: ↑2020.07.30. 21:06:33ennyi elég is. Ha valamihez a fiatalokhoz mindig is nagyon értett a Kopasz, Sterlingből is milyen focistát csinált, vagy nálunk ahogy beépítette Busquetst, Pedrot, Piquét, sőt nála még Cuenca, Tello és Bartra is letett néha focistához való teljesítményt az asztalra.
megjegyezném, szerintem Pep alatt Dembele is kivirágozna, nyílván nem tudjuk meg csak érdekes eljátszani a gondolattal.
ennyi elég is. Ha valamihez a fiatalokhoz mindig is nagyon értett a Kopasz, Sterlingből is milyen focistát csinált, vagy nálunk ahogy beépítette Busquetst, Pedrot, Piquét, sőt nála még Cuenca, Tello és Bartra is letett néha focistához való teljesítményt az asztalra.
Nem akarják, jövőre lejár a szerződése és nem akar hosszabbítani.
Ők talán nem húznak le minket annyira. Pénz van dögivel az FFP-t meg ezek után még kevésbé kell komolyan venni.
Tényleg tehetséges a srác, de ahogy fentebb írták távol áll még a klasszistól. Igaz tavaly még nem volt stabil játékos, de azért egy 71 meccsen 6/7-es statisztika egy csatártól még édeskevés. Majd 2 év múlva lehet pontos véleményt mondani róla.
Klasszistól azért még távol áll, bár valóban nagyon tehetséges srác és bármi lehet belőle. Amúgy Fati hozza azt amit ő, illetve így is van 4 szélsőnk lényegében 1 posztra.
Viszont jobb alternatíva meg nem nagyon van. Persze el lehet adni az embereket visszavásárlási opcióval, viszont a vevőnek meg nem kötelező ezekbe belemennie. Nyilván ők sem hülyék, és értik, mit akarunk az egésszel.Chino írta: ↑2020.07.28. 23:52:44Pedig nem mond hülyeséget. Kölcsönadásból nem is emlékszem mikor profitáltunk utoljára. Kölcsönjátékosokat egy klubban nem úgy használnak mint egy saját játékost, azt meg hogy mennyire követik egy-egy fiatal fejlődését kölcsönben nem tudom, de valahogy képtelen vagyok elhinni, hogy annyira figyelnék.