Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Szerintem ő gúnyolódott. Vannak egyébként későn érő játékosok, egy védőt pedig nyugodtan tekinthetünk fiatalnak 24 évesen. Bár még én sem hallottam a srácról, de ettől még lehet jó játékos.
ezek a vonások mind a Barca DNS-ből eredeztethetőkMessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.07. 14:05:57Már csak Ronaldinho fogai-mosolya, és Xavi szemöldöke kell, Iniesta homloka és kész is az új dream team.
Így hogy Xavi Simons is lelécelt(aki amúgy most debütált a PSG nagycsapatában), muszáj kipipálni a kvótátNovaProspekt írta: ↑2020.08.07. 13:54:20Az elmúlt időszak Rabiot és Guendouzi pletykái után itt egy újabb játékos Söyüncü vagy kicsoda személyében, akivel megfelelhetnénk a Puyol haj kvótának
Egyszerű: csak ilyen magas fizetés mellett volt hajlandó aláírni hozzánk...
Teljesen jogos, amit írsz. Nemcsak az összesített és topcsapatokéhoz képest magas bértömeg a gond, hanem ezek a belső aránytalanságok is. Én Griezmannt és de Jongot példás hozzáállású játékosnak tartom, de a teljesítményük nincs arányban a bérükkel. Ennek így van egy olyan olvasata, hogy az "öregek" már fél lábbal nyugdíjban vannak. Ha így kezelik őket, miért ne játszanának úgy, mint egy nyugdíjas?Tomix354 írta: ↑2020.08.07. 11:03:41Szerintem teljesen mindegy, hol mennyi az adó amikor csapaton belül vannak ilyen kiugrások. Hogy kereshet Gríz majdnem a dupláját annak mint Lajos? de Jong hogy van Busi, Piqué meg Rakitic előtt másfélszer annyi fizuval? Ő is majdnem annyit keres mint Lajos. Oké, hogy ők lassan távoznak és már a teljesítményük sem az igazi, de akkor is nevetséges, pláne a holland esetében, akinek elvileg ez az álmai klubja.
Beleborzongok amikor belegondolok hogy Laporta milyen állapotban vette át a klubot és hogy adta le 2010-ben, és a Rosell-Bartomeu-féle brigád milyen csapatot vett át és abból mit faragott.
Abszolút jogos, de azt hiszem sokkal nagyobb az szja spanyolban, mint franciában, vagy a britteknél. Nem hiába ment oda Neymar. De tényleg brutális ami nálunk megy.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.06. 20:00:59Vannak itt bajok ahogy látomLesz mit rendbe tenni az új elnökségnek.
Ezt az oldalt még talán pont én linkeltem a múltkor, azon viszont átsiklottam hogy az Atletico legenda rögtön évi 45 millió eurós fizut vág zsebre, így már értem miért nem maradt az Atletinél![]()
![]()
De Jong is 20 millióval kezd 21 évesen? 25 évesen mennyit fog kapni, 60-at?
Csak egy kis összehasonlításnak, a PSG-ben Mbappé kap jelenleg évente 26 millió eurót! Nálunk meg Grizi keres 45-öt![]()
De Bruyne pedig a posztja legjobbjaként heti 350ezer fontot(cca 380ezer euro) keres, ez is kevesebb mint De Jongé.