2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért ebben lenne pozitívum, fel is sorolom:
Elvileg idén nyáron ha a Barca hívja elmehet. Igaz úgy számoltak hogy az EB után történik ez meg, de EB elmaradt, viszont '20 nyara van.drobika írta: ↑2020.08.17. 11:06:23Koeman annyira hülye volna, hogy ekjönne Barto alatt vezetőedzőnek? Hát kétlem! Azt sem tudjuk, hogy mi volna a Holland Válogatottnál, ha eljönne,már jogilag hiszen szerződése van és azért az mégis csak a saját hazájának a csapata.Erkölcsileg is aggályos, bár nálunk az erkölcs volt a legelső, amit beáldoztunk Cou, Dembi, leigazolásakor pl.
TS,Semedo,DeJong,Puig,Fati, Pjanic,Trincao, (Coutinho, )(Dembelé),Messi, (Griez.)Nálam ők volnának a gerinc. Zárójelben lévők próbaidőn.Kellenek tehát védők, középpályások és igazi robosztus, kalsszikus 9-es. És nincsenek haverok, bérelt helyek stb.Ha nincs pénz igazolásokra és nincs,akkor jöjjenek a fiatalok a B-ből. Nem lesz másképp
Alba, Lenglet,Pique,Suarez csere
Rakéta,Vidal,SR,Umtiti,Busi szevasz.
Minden normális klubnál így megy. Ha Messi lelép, megnézhetjük felőlem azt is, hogy mit tud Coutinho egyedül.Varatrix írta: ↑2020.08.17. 10:13:17Ami engem illet, lehet sok embernek nem tetszik amit most leírni merészelek, de mivel nincs pénz, nem látnék más utat, mint hogy olyan játékrendszerre váltsunk, ahol Griezmannra-ra jön ki a játék. Belőle kell kihozni azt, hogy gólokat tudjon rúgni. Nincs pénzünk, viszont tökösnek kell lennünk, és a jövő szezont beáldozni, és reménykedni, hogy a fiatalok közül elkezdenek beválni, megfelelő játékpercek mellett. Én még bagóért is értékesíteném Suárezt, mert a fizetés önmagában elvisz.
Alapvetően teljesen egyetértek, de aggasztónak tartom, hogy Suáreznek semmilyen értelmes alternatívája nincsen, pedig úgy érzem, hogy az egyik legszükségesebb vezér áldozat amit meg kéne lépni. A BL-ben egyáltalán nem jönnek a góljai.LG írta: ↑2020.08.15. 00:31:35Ezért is dobhatna sokat a megítélésünkön egy új vezetőség. Pl. 08/09-ben tripláztunk, agyonvertük a Realt, aztán odaát visszatér Perez, és be tudta húzni az aktuális sztárokat.
Bár most nekünk nem biztos, hogy sztárigazolásokra lenne szükségünk. Az építkezést mindig hátulról kell kezdeni, ezért is mondom már jó ideje, hogy én addig hallani sem akarok 100 milliós csatárigazolásokról, amíg a védekezésünk és a középpályánk nincs összerakva.
Koemant írják most, mondjuk én nem értem, hogy ha most tényleg ő érkezik miért kellett 1 évig szajkóznia, hogy csak eb után jönne. Viszont azt remélem, hogy majd az új elnökség nem erőlteti be Xavit. Legyen először csak másodedző.baas11 írta: ↑2020.08.17. 09:56:06De a legelso lepes az egy edzo egy komoly menedzser...higy ne megint a kabatot varjuk a gombhoz.
Aztan dontse kivel mit es mit nem akar.
Apropo Blanc mar nincs kepben ? Neki orolnek a legjobban, Xavi Koeman tul kezenfekvo tul egyszeru tul szep h igaz legyen ..nem hiszek benne!