Tomix354 írta: ↑2020.08.17. 16:58:55
Trianco, Pedri, Puig, Fati, de Jong, Araújo mint fiatalok vannak. Most jön Pjanic akinek azért van egy kis tapasztalata. Ott van még Coutinho, Dembele is akár meg persze Grízes. Annyira nem néz ki rossznak, nyilván nem most kell kirakni 8 embert a kezdőből, de vannak páran akiket ki lehet próbálni.
8-at kaptunk.

De ez nagyon rossznak néz ki.
És most mondhatja nekem bárki, hogy a fiatalok nem voltak pályán, de ez nem olyan probléma amit 17-21 évesekkel megoldasz. És ha őszinték akarunk lenni van TS- védőnk kb. egy darab se-de Jong, és még jó indulattal is nehezen tudnék mondani valakit akit itt tartanék- Messi. Köszönjük. Ennyi. Itt van Pjanic új arcnak oké, de hogy is állunk?
Coutinho nem fog beilleszkedni, A Bayernbe se jó, pedig az a stílus jobban feküdne neki. Ezzel a teljesítménnyel és fizetésigénnyel el kell adni. Ki veszi meg? Senki?
Griezmann tök jó meg minden, de Messivel nem fog tudni együtt játszani. Na most ha választani kell, Messi vagy Griezmann közt akkor ez nem egy nagy kérdés.
Dembelét el kell adni ameddig nem sérült. Magas fizetés. Üveg láb. Megpróbáltuk, sajnos ez van.
Suarez ha vállalja azt, hogy 20-30 perceket jétszik, szerintem maradnia kell, de kell egy csatár.
Umtiti nem kell magyarázni. Ezer gond van vele. El kell adni.
Vidal-t talán embert enni meg lehetne tartani, de állandó kezdőbe nem való.
Rakitićet sajnálom, de most már ott vagyunk, hogy lassú és néha fék. Szerintem el kell adni.
Busquetset nem is értem mit keres még a csapatban, nemhogy a kezdőben. Bárki akinek kell oda kell adni. Szép volt jó volt köszi, de vége.
Piqué, esetében ugyanaz mint Busquets.
Alba, nyilván maradhat, de nem hiszem, hogy nem lenne senki aki ki tudná szorítani. Szerintem neki is max 1-2 év van.
Firpo. Jujjj.
SR. Vigyék a francba.
Semendo, egy jó belső védőn mellett akár maradhatna is, de ha megy... Akkor jó.
Lenglet max csere. Olyan messze van a top védőktől, hogy hihetetlen.
Braithwaiteot nem bántom szegényt. Ide hozták, én is jöttem volna ez lett. El kell adni.
Hány játékos is ez?

Ránk rohadt a keret! A kezdőből ige is 8 játékost kéne cserélni a kezdőben, plusz még a salangot eladni.
Ezzel csak annyi gond van, hogy egy komplett keretet nem lehet lecserélni egy átigazolási időszakban, ha meg is csinálod abból csapatot ilyen rövid idő alatt csinálni nem valószínű. Ja és pénzünk sincs. A többi jó.