Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem szó sincs megvezetésről, bizakodás van. Bizakodunk abban, hogy Koeman felfogása el tud valamit indítani! Eredményeket nem várunk, annyit várunk, hogy tartja magát az elveihez, és elkezdi játszatni a fiatalokat, ezzel talán meg tud ágyazni a következő edzőnek. Reménykedünk abban, hogy segít nekünk abban, hogy ne kótyavetyéljük el Puig-et, Fatit, Tricao-t, és ha esetleg ebben a bohózatban kitartanának mellettünk, akkor az álom Xavinak, ne null kilóméterrel kelljen beépítenie Őket a csapatba.LG írta: ↑2020.08.19. 09:14:03Egy valamire már jó volt: Barto parasztvakítására. Mert már itt is egyre többen nem az ő disznóságaival vannak elfoglalva, hanem azzal, hogy talán nem is olyan tragikus a helyzet, és Koeman majd rendet tesz, mert ellentmondást nem tűrő karakter.Láthatjuk, hogy ez a tulajdonsága mennyit ért a többi klubjánál, mennyi sikert, kupát hozott neki.
Barto megetetett benneteket, megint. De nemcsak benneteket, hanem a többi szurkolót, a pártolókat, játékosokat, mindenkit. Valamit tud a fickó, azt el kell ismerni, bár engem már rég nem tud megvezetni.
De azért szomorú, hogy annyira igénytelen klub lettünk, ahol a sok égés után jön történelmi kudarc, és elég egy középszerű edzőt idehozni tűzoltásnak. Szégyen.![]()
Most másik topicról beszélsz amit nem olvastam, vagy itt van megvezetve mindenki? Mert a hsz-ek 90%-a arról szól, hogy az egyetlen elvárás, hogy kicsit ki legyen takarítva a keret, ennél többen senki nem bízik jövőre. Kb senkinek nincsenek elvárásai a következő szezonnal kapcsolatban ezen kívül.LG írta: ↑2020.08.19. 09:14:03Barto megetetett benneteket, megint. De nemcsak benneteket, hanem a többi szurkolót, a pártolókat, játékosokat, mindenkit. Valamit tud a fickó, azt el kell ismerni, bár engem már rég nem tud megvezetni.
De azért szomorú, hogy annyira igénytelen klub lettünk, ahol a sok égés után jön történelmi kudarc, és elég egy középszerű edzőt idehozni tűzoltásnak. Szégyen.![]()
Az elsővel már vitatkoztunk eleget, a másodikat meg bárkire rá lehet húzni. Nem tanultátok meg legyőzni a parasztvakítást, hanem úgy döntöttetek, hogy bármire, ami történik, azt mondjátok: bullshit. El lehet utasítani mindent, de ez nem lesz okosabb hozzáállás a miénknél. Ettől függetlenül adom, hogy Bartonak takarodnia kellett volna.LG írta: ↑2020.08.19. 09:14:03Láthatjuk, hogy ez a tulajdonsága mennyit ért a többi klubjánál, mennyi sikert, kupát hozott neki.Barto megetetett benneteket, megint. De nemcsak benneteket, hanem a többi szurkolót, a pártolókat, játékosokat, mindenkit. Valamit tud a fickó, azt el kell ismerni, bár engem már rég nem tud megvezetni.
Hasonlóan látom, szerintem is nagyon nehéz helyzetbe lenne még egy kiváló edző is, de Koeman messze van ettől a szinttől.Nem gondolom, hogy Koeman itt meg fogja váltani a világot. Nem azért mert jó, vagy nem jó edző, van e vagy nincs konkrét elképzelése vagy nincs, egyszerűen azért, mert egy olyan klubjóhoz érkezik amely mély vezetői válságban van.
Viszont lehet hogy Barto-val jól megértik egymást. Lehet, hogy ő volt az ideális jelölt ebben a katasztrófális állapotban.Majd ketten vállvetve, egymással egyeztetve csinálnak valami langyos vizet, amiben lehet evickélni.visca el barca írta: ↑2020.08.19. 07:50:51Meg az, hogy a csapatai nagy részétől idő előtt kirúgták. AZnál pl. fél évet se volt.
Ámen. Én még az igazolásokat se tolnám túl mondjuk - szerencsére pénz sincs rá -, mert jövőre jön a teljes váltás, gondolom ő se feltétlen marad. Csak olyat akit nagyon akar és bármikor hasznos lehet - pl a felröppent van de Beek pl Keita szerepkörre simán jó lehet, ilyenek beleférnek nálam is -, amúgy inkább a már meglevő fiatalokból próbáljon alkotni valamit.
Ugyanezek.visca el barca írta: ↑2020.08.18. 22:32:00
Amit elvarok tole:
....
Ha ez a 3 dolog megvalosul en mar boldog leszek, aztan h ennek lesz e eredmenye az szamomra most csak masodlagos.