2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ugy hivjak Kevin De Bruyne!bence0330 írta: ↑2020.08.18. 21:45:07Szerintem Busquets csak a régi önmagához képest gyengült, még mindig egy remek ...A legnagyobb tisztogatás kp-n kell szerintem, de Busquets De Jongot kivéve szerintem az utolsó, akit le kell váltani. Szerintem konkrétan de Jongnál is jobb még, de ez csak az én véleményem, őt még elfogadom, hogy Busquets elé helyezik többen. Bár szerintem ez a 90+ %-os 20 centis oldal és hátrapassz, amit De Jong csinál, egyelőre nagyjából 0 plusz hozzájárulás...
Feltűnt amúgy egyébként nektek, hogy az egész középpályáról senki nem tud lőni? Nem sok ilyen csapatot lehet találni a relatív élmezőnyben. Elöl Messi nyilván más tészta, Suárez még olyan 17-8 méterig egész korrekt, de mögülük második hullámban soha senki nem tud bemutatni egy átlövést, ami néha jó fegyver lenne egy betömörült védelem ellen, meglepetésszerűen. Rakitic, Vidal, De Jong, Busquets - oké, nála nem gáz, mert sok más előnye van, és más feladatai - senkinek nincs még csak közepes rúgótechnikája sem. Ez íveléseknél is problémás, de lövéseknél még szembeötlőbb. Ez szerintem iszonyat nagy luxus. Pjanic itt legalább előrelépés, de én mindenképp szívesen látnék egy olyan kreatív középpályást, aki mer előre gondolkodni, és kiváló rúgótechnikával is rendelkezik, akár 20-22 méterekről is. Puig ilyesmi tán, legalábbis az utolsó La Liga meccsen mutatott gólpasszai és távoli életerős kapufája ezt mutatta. Én valami kicsit erőteljesebb Puigverziót képzelnék el igazolni, csak készen, mondjuk 23-28 év között.
Konkrétan maradna 3 játékos a keretbenStalkyard írta: ↑2020.08.18. 21:38:19Szerintem akinek vezéreként és kulcsjátékosként része volt az elmúlt 3 év BL szégyeneiben, az nem érdemli meg hogy a Barca mezt viselje többé. Ezek közül szerintem egyedül Messi kivétel. Nekem faj a legjobban, hogy ide jutottunk 2020-ra, és ezt kell írnom a Guardiola korszakot is átélve.MatyiG írta: ↑2020.08.18. 21:11:41Akkor tegyék le őket a padra/adják el, de nehogy már az ő hibájuk legyen, hogy a kezdőben játszanak 10-12 éve.
A nagy többség meg vasvillával kergetné el őket a klubtól, mintha kutyaütők lennének. Na mindegy, szerintem inkább kicsit több tisztelettel kellene írni, nem kétéves nyeretlenekről beszélünk.
Ki ültette le ezeket a babokat? A játékosok?csababarca írta: ↑2020.08.18. 21:16:53Írtam két példát de lehetne még többet amikor a játékosok tudták azt mondani hogy ennyi.MatyiG írta: ↑2020.08.18. 21:11:41Akkor tegyék le őket a padra/adják el, de nehogy már az ő hibájuk legyen, hogy a kezdőben játszanak 10-12 éve.
A nagy többség meg vasvillával kergetné el őket a klubtól, mintha kutyaütők lennének. Na mindegy, szerintem inkább kicsit több tisztelettel kellene írni, nem kétéves nyeretlenekről beszélünk.
Ha nem bábokat ültettek volna oda akkor lehet már kivágták volna őket.
Ilyenek a magyar szurkolókMatyiG írta: ↑2020.08.18. 21:11:41Akkor tegyék le őket a padra/adják el, de nehogy már az ő hibájuk legyen, hogy a kezdőben játszanak 10-12 éve.
Szerintem akinek vezéreként és kulcsjátékosként része volt az elmúlt 3 év BL szégyeneiben, az nem érdemli meg hogy a Barca mezt viselje többé. Ezek közül szerintem egyedül Messi kivétel. Nekem faj a legjobban, hogy ide jutottunk 2020-ra, és ezt kell írnom a Guardiola korszakot is átélve.MatyiG írta: ↑2020.08.18. 21:11:41Akkor tegyék le őket a padra/adják el, de nehogy már az ő hibájuk legyen, hogy a kezdőben játszanak 10-12 éve.
Bizony, 2012 óta a spanyolok is folyamatosan égnek, olykor elég csúnyán. Ebben Busi és Pique szépen ki is veszi a részét, ugyanúgy, mint amikor minket pofoznak. Persze anno sikerekből is ugyanúgy kivették a részüket, de ha még maradnak néhány szezont, akkor lassan több rossz évük, mint amennyi jó volt. Nekik, nekünk is az lenne a legjobb, hogy ha befejeznék itt. Olyan nagyon durva jelzőket amúgy sem kaptak szerintem.csababarca írta: ↑2020.08.18. 21:06:483 éve nulla Busi, Piqué meg rapszódikus.
Ha nincs önkritikájuk (Xavi-Iniesta magasabb szinten volt játékban még 10szer amikor azt tudták mondani ennyi), akkor a vezetőség/edzők dolga lenne lépni.
Válogatott meg 2012 óta nem tényező.
Írtam két példát de lehetne még többet amikor a játékosok tudták azt mondani hogy ennyi.MatyiG írta: ↑2020.08.18. 21:11:41Akkor tegyék le őket a padra/adják el, de nehogy már az ő hibájuk legyen, hogy a kezdőben játszanak 10-12 éve.
3 éve nulla Busi, Piqué meg rapszódikus.
Hivatalosan közös megegyezés lett kommunikálva.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.18. 17:25:57Ért a popszakmához, elküldi Abidalt kirúgatni Setient, utána meg ő maga rúgja ki Abidalt![]()
Ért a popszakmához, elküldi Abidalt kirúgatni Setient, utána meg ő maga rúgja ki Abidaltfanbarca írta: ↑2020.08.18. 16:56:11Menesztették Abidalt. Hivatalos.
https://www.fcbarcelona.com/en/club/new ... s-contract
Ami talán még fontosabb lehet, hogy vannak olyan hírek miszerint, lesz kinevezett sportigazgató, de Koeman-ra bízzák, hogy kit szereetne igazolni!fanbarca írta: ↑2020.08.18. 16:56:11Menesztették Abidalt. Hivatalos.
https://www.fcbarcelona.com/en/club/new ... s-contract
Nem kell zúzógépnek lenni, de maga poszt kulcsfontosságú. Többféle játékos is eltudja látni kiválóan ezt a posztot, Busquets is eltudta anno, de most már egy ideje totális katasztrófa. Ha nem biztos, hogy igazolni kell ide egyébként, pl. Rakitics is lényegesen jobb volt Businál, mikor néhány meccsen lehetőséget kapott ott, de Jongot pedig elvileg odaszánták hosszútávon, aztán lényegében ki sem próbáltuk, hogy mit tud ott, hála Busikának és nagy tudású edzőjeinknek.dorian01 írta: ↑2020.08.18. 16:01:50Ezt a védekező középpályás posztot úgy érzem egyesek túlmisztifikálják! Busi is a csúcs volt ebben jó darabig, amíg fejben és fizikailag is le nem lassult, mégse mondható rá a pályafutása egyetlen pillanatában sem, hogy ő egy zúzógép volt. De Jong és Pjanic simán megoldanák a szűrést egy 4-2-3-1-es felállásban. Nem véletlenül tündököl a holland válogatottban azon a pozíción! Legalább meg kell próbálni és bízni benne, végül is ezért lett idehozva.
Nincs ez szerintem túlmisztifikálva. Busquets karrierje csúcsán sokszor szerintem könnyű volt szűrni. Ha Xavi és Iniesta van előtted, nem is engedik hátra a labdát.dorian01 írta: ↑2020.08.18. 16:01:50Ezt a védekező középpályás posztot úgy érzem egyesek túlmisztifikálják! Busi is a csúcs volt ebben jó darabig, amíg fejben és fizikailag is le nem lassult, mégse mondható rá a pályafutása egyetlen pillanatában sem, hogy ő egy zúzógép volt. De Jong és Pjanic simán megoldanák a szűrést egy 4-2-3-1-es felállásban. Nem véletlenül tündököl a holland válogatottban azon a pozíción! Legalább meg kell próbálni és bízni benne, végül is ezért lett idehozva.