Szerintem pont jól csináljabaas11 írta: ↑2020.08.25. 09:42:13Mondhatni a mester a könnyebb végével kezdte azaz a külföldiekkel, az igazi kemény dió vagy is hazai spanyol/katalán szent tehenekhez( Pique, SR, Busquets, Alba) nem mert nyúlni..még !?
Pedig szükséges volna mert pont ők a legbefolyásosabbak mind a pályán mind azon kívül.

Most gondoljatok bele, miért mennél neki a legerősebbnek a kocsmában? Mármint (ez egy fura hasonlat lesz, de szerintem érthető!) ha nekimész a legkeményebbnek (itt ez Pique és Busi talán), akkor a legtökösebbek mellé még a gyengék is odaállnak, mert nyilván úgy könnyű, ha melletted a legerősebb. De ha elkapod egyesével a gyengéket, akkor a végén, mire odaérek a kemény maghoz, annak már nincs akkora támogatása.
Persze ha úgy érzi valaki, hogy a legtökösebbet is egyből legyűri, akkor persze az a jó út, mert akkor a többi már behódol (mondván, hogy hát akkor nekünk sincs semmi esélyünk, ha neki se volt).
De Koeman jól csinálja szerintem

Kirakja azokat, akik miatt nem lesz nagy felháborodás, azokat, akik visszaszólnak, de nem úgy és olyan mértékben, mint pl. Busi vagy Alba tenné, s a végén, mire az elsők elmentek, elkezdi a második hullámot...
De ha nem, akkor is vitt egy kisebb vérfrissítést a csapatba, amit eddig 4 éve nem láttunk.