Azért nem teljesen ördögtől való gondolat az sem, hogy nem akarja az összes tapasztalt játékost egyszerre elküldeni.
Igen, el kell kezdeni a vérfrissítést, el kell kezdeni a változtatásokat, de lehet okosan is. Lehet szidni Piquét a nagy arca miatt, viszont azt nem lehet elvenni tőle, hogy tapasztalt és vezéregyéniség. A védelem tengelyébe pont hogy kell egy ilyen ember mindenképp amíg a fiataloknak nincs elég tapasztalata. Araújo és Toldibo szerintem sokra viheti, de az első csapatban nem sok lehetőségük volt tapasztalatot szerezni. Ha az edző úgy érzi, hogy rossz forma esetén van töke a padra ültetni, akkor még igenis hasznos lehet itt.
Alba: Azért amíg nincs helyettese bátor dolog lenne elküldeni. Itt tartani viszont tapasztalt cserének ha a fiatalok nem bírják a nyomást ilyen fizuval meredek dolog. Itt az a kérdés mit tud belőle az edző kihozni, rá tudja-e venni hogy többet fusson újra, mint szövegeljen.
SR meg a tökéletes univerzális cserejátékos. Igen, én sem erőltetném a kezdőbe gyakran, de 12. játékosnak egy technikás, nem pampogó, több poszton bevethető saját nevelés miért baj ha marad?
Rakitic és Umtiti szerintem teljesen érthető, még ha előbbi egyik kedvenc játékosom is. Vidalt mondjuk inkább tartanám itt cserének, mint Busit, de nem tudom az új edző milyen taktikát lát maga előtt. Suarez engem is meglepett, mert ha nem igazolnak helyette senkit azért csatár nélkül bátor szezonnak nézünk elébe.
Nagyon megy itt az ördögűzés, de én jobban örülnék egy tudatos fiatalítás és építkezés megkezdésének, mint egy keresztes hadjáratnak.