Az a baj, hogy Koeman egy full középszerű figura.Idehozták eljátszani a tankot, csak sajnos nem értem miért őt?
Szerintem ez egy utolsó szalmaszál Bartéktól. Csak nyerhetnek vele, mert ennél rosszabb a megítélésük már úgysem lehet, ha teljes bukás lesz a holland, őket már az sem ássa mélyebbre.
Ellenben, ha tényleg elindulna valami látványosan pozitív, akkor Barto emberének akár még lehetne esélye is a választásokon. Egyrészt mert ő nem Barto lenne, csak Barto embere, másrészt pedig lehet félnének a pártolók, hogy pl. Font nem vinné tovább azt, ami elindult, főleg a legutóbbi nyilatkozata után.
Talán más edzővel tényleg jobbak lehettek volna ez utóbbi lehetőségre az esélyeik, de nekik most nagyon gyorsan kellett valaki a tűzoltásra, aki még pluszba ráadásul játékosként Barca-leganda.
Edzőként viszont tényleg teljesen középszerű eddig, talán ezért vállalta el a csapatot hátha megtörténik az áttörés, hozzáteszem, szerintem a holland válogatottal erre nagyobb esélye lehetett volna, de ő tudja.
Sansz jól mondja, én sem örülök a hollandnak, de beletörődtem, mert mást úgysem tehetek. Szóval innentől szurkolok, hogy ha csodát nem is tud tenni, legalább tényleg valami olyan alapot tudjon lerakni, amire lehet építeni a jövőben, hogy ő lesz a további építő, vagy egy új edző, azon majd ráérünk később gondolkodni.