Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ingyen megy. A Barca és a jó vétel/eladás nem jár együtt.
Ciki?? Hiszen minden második évben eljátssza ezt. Ciki az lenne, ha a 8-2 lenne az utolsó meccse Barcelonában. Bár nyílván nem erről emlékeznének rá, de akkor is..daffy írta: ↑2020.08.25. 17:43:49Sztem ciki lenne ezek után azt mondani,hogy "maradok,csak a hosszabbítás miatt csinálom ezt hetek óta"Barca_10 írta: ↑2020.08.25. 14:07:12Ne legyen igazam, de szerintem menni fog. Ha nem akarna menni már bejelentette volna. Most megy a tisztogatás, az elnök és az edző is kijelentette hogy a haverok ideje lejárt, lehet ezt személyes támadásnak vette. Ha így van és így gondolja Leo akkor nincs önkritikája neki sem. Pár nap és kiderül.
Annak a határideje már lejárt.
Sztem ciki lenne ezek után azt mondani,hogy "maradok,csak a hosszabbítás miatt csinálom ezt hetek óta"Barca_10 írta: ↑2020.08.25. 14:07:12Ne legyen igazam, de szerintem menni fog. Ha nem akarna menni már bejelentette volna. Most megy a tisztogatás, az elnök és az edző is kijelentette hogy a haverok ideje lejárt, lehet ezt személyes támadásnak vette. Ha így van és így gondolja Leo akkor nincs önkritikája neki sem. Pár nap és kiderül.
Ne legyen igazam, de szerintem menni fog. Ha nem akarna menni már bejelentette volna. Most megy a tisztogatás, az elnök és az edző is kijelentette hogy a haverok ideje lejárt, lehet ezt személyes támadásnak vette. Ha így van és így gondolja Leo akkor nincs önkritikája neki sem. Pár nap és kiderül.
Barto lehet egy szabadkőmüves.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.25. 13:38:22Hülye kérdés, és lehet hogy én gondolom túl, de nem lehet hogy azért rakták ki ilyen hirtelen Suarez szűrét, hogy ha Messi bejelenti hogy lelécel akkor le lehessen húzni a médiapropagandában a " szemét Messi bedurcázott mert kirakják a haverját ezért cserben hagyja a Barcát" storyt?!
Miután kiderült hogy Barto rendes lejáratóhadjáratokat készített be még a legnagyobb Barca legendák ellen is, már nem csodálkoznék ilyenen.
Vagy még pluszba mi fizetünk vagy 50 milliót.
Hülye kérdés, és lehet hogy én gondolom túl, de nem lehet hogy azért rakták ki ilyen hirtelen Suarez szűrét, hogy ha Messi bejelenti hogy lelécel akkor le lehessen húzni a médiapropagandában a " szemét Messi bedurcázott mert kirakják a haverját ezért cserben hagyja a Barcát" storyt?!
Ha nem szeretne maradni, semmi és senki nem tudja itt tartani, szerintem csak és kizárlóg az ő döntése lesz
Az első részére nem reagálnék most bővebben, már leírtam, hogy én nem tekinteném cserbenhagyásnak, azt is, hogy miért gondolom így.Ronal.10 írta: ↑2020.08.24. 08:40:23Ha szép búcsút akar, esetleg szobrot akkor nem most kellene lelépnie mert ez sok szurkoló szemébe kb egy Neymar szintű cserbenhagyás és nagyon lejáratná magát, de így kívülről nem így ismertem meg.
Sztem még akkor is itt lesz ha lesz nála egy jobb fiatal és padozna Messi 1 évet még, aztán lépne vissza a hazájába levezetni.
Ilyen süllyedő Barcat csapatkapitányként a klub legnagyobb Isteneként egy ilyen pofon után nagy gáz lenne elhagynia.
Megvan sértődve ennyi... jön majd Ney, Coutinho.. új edző.. márciusba elnökválasztások.... marad ő még egy jó 2-3 évet majd tisztességesen március körül bejelenti az adott szezonba hogy az idény végén lép egy Iniesta féle búcsúval.
Vagy ha marad ez a fos játék akkor most márciusba bejelenti ezt és lelép szezon végén... bár akkor majd az új elnök győzi meg...![]()
A hírek szerint eléggé dühös Bartomeuékra amiért kiszivárogtak körülötte a dolgok és könnyen lehet hogy ez a szivárogtatás is része Bartomeuék stratégiájának, hogy a szurkolókat ellene fordítsa.Nero. írta: ↑2020.08.24. 11:50:33https://m.youtube.com/watch?v=K9ShH50QvTI
Ennél sokkal többet érdemel, minthogy a legjobb éveit lúzerek közt töltse
A család maradhat Barcelonában, majd havonta egyszer kétszer hazájár. 2-3 évig kibírja, a Legacy sokkal fontosabb.