Ezek nagyon szép statisztikák, de kb. saccra jók csak. Milyen játszótársaid voltak, milyen a csapat taktikája, mekkora szerepet tölt be a csapatban, mennyire aktívan veszik be a játékba. Persze nyilván valamennyire irányadó, de azért ne felejtsük el, hogy az idei szezonban mindenki mennyire maga alatt teljesített. MAtS-on kívül nem nagyon tudnék olyan játékost mondani aki klasszis teljesítményt hozott. Még Messi is alulmulta magát. Nyilván hatalmas szerepe volt minden sikerben és bármely más játékos számára meghökkentő lenne, de a korábbiakhoz képest elmondható hogy neki is nagyon gyenge szezonja volt.fanbarca írta: ↑2020.08.27. 10:42:46Egy kis statisztika (2019/2020).
Angelino vs Alba - meccsenkénti adatok
Beadások: 6.82 - 2.48
Pontos beadások: 1.37 - 0.46
Gólpasszok: 0.18 - 0.11
Lefülelt labda: 1.56 - 1.56
Szerelések: 0.59 - 0.50
Passzok: 43.97 - 66.06
Sikeres cselek: 1.44 - 0.46
Megnyert párharc: 4.16 - 2.33
Ami látszik, hogy Angelino is kiveszi a részét a támadásokból, viszont a kétszer annyi megnyert párharc azért durva. Sajnos nem találtam most gyorsan százalékos adatokat, azok még többet elárulnának.
Jesus vs Suarez - meccsenkénti adatok
Gólok: 0.69 - 0.74
Gólpasszok: 0.34 - 0.35
Kialakított helyzetek: 1.65 - 1.30
Lefülelt labda: 0.65 - 0.18
Szerelések: 0.45 - 0.07
Passzok: 23.87 - 21.91
Megnyert párharcok: 6.33 - 3.23
Sikeres cselek: 2.10 - 1.09
Kb. ugyanannyira veszélyes a kapura Jesus, viszont sokkal aktívabban kiveszi a részét a védekezésből.
Eric Garcia vs Lenglet - meccsenkénti adatok
Blokk: 0.00 - 0.69
Lefülelt labda: 1.76 - 1.29
Szerelés: 0.19 - 1.00
Passzok: 81.37 - 71.28
Megnyert párharcok: 2.97 - 4.49
Megnyert légi párharc: 1.30 - 2.17
Felszabadítás: 3.25 - 2.69
Itt egyelőre elég egyértelmű a történet, bár Garcia még nagyon fiatal és nem is játszott olyan sokat.
Tavaly például Alba az egyik legjobbunk volt. Anfield ide vagy oda posztján egyértelműen top 3 volt nemzetközi szinten. És a korábbi éveket figyelembe véve is a szűk elitben van. Én ezért sem vagyok azok pártján akik mindenképp lecserélnék. Főleg egy Angelinora. Nem akarom lehúzni a gyereket mert nem ismerem, egy kezemen meg tudom számolni hány meccsét láttam, de ezeknek a statoknak kb. a 4/5-ét a Lipcsében és nem a Cityben hozta.
EG is sokszor csereként, alsóházi csapatok ellen/kupában/másodosztályban hozta. Én is nagyon szívesen látnám itt, mert egy nagyon fiatal és tehetséges játékos, aki még csak a szárnyait bontogatja, de nem ez a statisztika miatt.
És ahogy írtad is a Jesus-suarez összehasonlítás sem olyan sokatmondó.
Ennek ellenére persze érdekes statok.
Én attól félek, hogy ez a Messi mizéria még sokáig elhúzódik, az igazolási szezon pedig nagyon rövid. Teljesen át kell gondolni az eddigieket és ennek fényében adni/venni. Ha elmegy Messi-Suarez, Vidal-Rakitic elég necces lesz minden, az új projektnek -ha tényleg komoly volt- pedig nagyrészt fújtak. Ráadásul jó esetben is még emeltebb áron tudnánk csak játékost venni.
Amúgy erről a Boadu gyerekről volt is valami komolyabb érdeklődés esetleg egyáltalán pletyka vagy csak itt a fórumon lett bedobva a neve?