vg99 írta: ↑2020.08.27. 09:07:33
Szerintem Messi reálisan 200 Milliót megér egy top csapatnak,
nem azért mert jövőre már ingyen lenne,
hanem mert neki 2-3 éve van csak,
ahova most megy, ott fejezi be,
és marketing értékben még bőven van benne egy új helyen.
Gabriel Jesus nekem sosem volt szimpi,
a gond, hogy Bartonak simán tetszhet egy Jesus, Garcia, Angelino, kis pénz csere,
mivel betömi a lyukakat, nem is noname játékosokkal.
Mellette még Koeman hozhat 1-2 fiatal hollandot,
és mindenki boldog.
csak eredmény nem lesz.
De Bruynere elcserélném. nem fogják.
150-200 millióból Haalandot és de Ligtet hoznám,
az eladott játékosokból meg talán a kisebb lyukak pótolhatóak. (jh, bh, cserekapus stb.)
Ez az Angelino-pletyka tényleg komoly? Vagy ismeri valaki komolyabban. Én a Bl-ben láttam egyszer-kétszer meg a Pool ellen a Cityben, de nem tűnt úgy, hogy pl. Firponál annyival magasabb szintet képviselne. Amellett még csak idén igazolt a Cityhez így az ára sem keveset nyomna a latba. Bernardo Silva jó kis játékos, de jelenleg számos égetőbb problémánk, mint Silva pozíciója. Ha szélsőként játszatnánk arra ott van Dembouz, Trincao, ha kell akár Griezmann, Fati. Kp-ra pedig sztem egy vdB jobb megoldás feleannyiért. Persze elférne még ott valaki, főleg hogy úgy tűnik Rakitic és Vidal dobbant és elvileg 2 szűrővel akar játszani Koeman.
De Ligtet-el kapcsolatban úgy kb. 100-120 milla körül állnának egyáltalán szóba velünk és még az sem biztos. 21 évesen a világ egyik legjobbja a posztján, van 4 éve a szerződéséből, nem kevés pénzért szerezte a Juve sem, és nem is állnak a csőd szélén.
A Cityből az a gond, hogy szerintem Garcián és KDB-n kívül nincs olyan játékos aki komolyan segítene betömni a lyukakat. Az, hogy most Jesus jó lenne-e inkább Koeman-tól függ. Ha egy Suarez típusú csatárral számolna egy Haaland nyilván adná magát, de ha inkább egy labdaügyesebb támadóval GJ jó választás lehet.
KDB-vel nem hiszem hogy lehetne számolni, sztem max egy az egyben adnák Messiért, de mindenképp jobb lenne játékost bevonni, mert Barto az utolsó fillérig elverne egy 200 millát, sok vesztenivalója nincs, jövőre már nem ő fog az elnöki székben ülni, nem olyan ember aki pluszos büdzsét hagyna a következő elnökségnek, még akkor sem, ha logikátlan lenne most az egészet elverni.
A van de Beek-hez hasonló tranzakciók és úgy en bloc az igazolások a Messi-ügy miatt akadhattak meg. Ez nagyon sok mindent felülír, gondolom Koeman előzetes terveit is borítja valamelyest.