Nero. írta: ↑2020.08.28. 21:36:28
MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.28. 21:10:57
A hírek szerint fordult a kocka, és Bartomeu tájékoztatta Messi ügyvédeit hogy a kivásárlási ára alatt nem fogja elengedni.(rac1)
Természetesen a Sport és a Mundo Bartomeut élteti, Messi kárára.(meglepő)
Én is éltetem emiatt. Lehet hozni a 700 misit és állni az évi 50-70 milliós fizetését. Ha nincs ennyi akkor elég lesz 300 is de mellé kérjük KdBt, Sterlinget és még valakit. Köszi.
Vagy menjen jövőre ingyen. 33 évesen egy ilyen kaliberű játékosnál minden év rengeteget számít.
Ez mostmár sokkal többről szól mint egy transzfer. Itt nem a Man City vagy Leo fog diktálni.
Inkább legyen balhé és üljön a lelátón egy évet de most már többször nem leszünk lehúzva.
Tehát inkább üljön egy évet a lelátón, vagy játsszon full motiválatlanul és rombolja a morált egy évet újjáépítendő csapatban, ahol idén nem lehet reális elvárás komoly címek elhódítása, és aztán jövőre menjen ingyen ahelyett, hogy idén elengedjük, kapjunk érte pénzt, és fiatal játékosokat az újjáépítéshez?
Ebben csak én nem értem a logikát? Vagy az a logika, hogy a durcás Messire durcázzunk meg dupla annyira?
Amúgy most miért haragudtak meg ennyien Messire? Azért mert azt az évek óta tartó pusztítást nem tűri tovább, év közben is többször felszólalt ellene, és mivel egyértelmű, hogy Bartoval nincs meg a változásnak a reménye sem, így most borítja az asztalt? Szerintem rengeteg csalódott Barca szurkoló frusztrációját közvetíti ezzel, sőt ennyire soha nem voltak még szem előtt a vezetői, szervezeti szintű problémák, mint most...
Sok pénzt kapott a klubtól ez igaz, de minden ember fizetésért dolgozik, jellemzően annyi pénzért, amennyit a piacon ér a munkája. Messi is azért kapott ennyit, mert még így is pluszt adott a klubnak (sportszakmailag, eredményességben, marketingben, és ezekből adódóan végső soron gazdaságilag is). Senkinek nem kötelező egy élhetetlen, demotiváló, kilátástalan munkakörnyezetben dolgoznia, ahol esélye nincs a saját maga elé állított célok elérésére.
Messi a nagyon sokadik után besokallt, én tökre megértem. A klubnak innentől a jól felfogott érdeke, hogy ebből a helyzetből hozza ki a legtöbbet. Ez pedig egyáltalán nem az, hogy a 700M-s kivásárlási árral izmozzon, hanem, hogy a jövőt leginkább építő döntéseket hozzon.
A 100M + G. Jezus, Garcia, Bernarndo (de akár ennél eggyel reálisabb, eggyel szerényebb, de hasonló konstrukciójú) ajánlat / egy év múlva Messi ingyen megy opció között ki választaná az utóbbit? Csak azért, hogy most aztán jól megmutattuk neki, igaz jövőre jóval gyengébb csapatunk lett, de most aztán majd mindenki tudja, hol a helye...