Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sajnos én is ettől félek.Nero. írta: ↑2020.09.09. 13:39:44Mibe fogadunk hogy az első bajnokin Piqué, Busquets, és SR is kezdők lesznek?
Lósz*ar se fog itt változni, ugyanaz az ötlettelen, gyenge 4-3-3 lesz annyi különbséggel, hogy Fati kezdo lesz, 9es poszton pedig Griezman fog játszani.
Eladtuk Rakiticet, Vidalt és Suarez elképesztően nevetséges áron. Ez volt a nagy átalakulás. Szégyen.
Memphis Depay has agreed personal terms with Barcelona. Talks between Barça and Lyon are ongoing. [@FabrizioRomano]Zsoma írta: Már onnan tudni, hogy marhaság, hogy egy hete nem fogadták el a PSG 25+5m fontos ajánlatát Bellerinért, most meg majd odaadnák 20m euróért, perszeVigye el 30-ért a PSG, semmi szükség rá sem itt, sem az Arsenalban, Párizsban kiteljesedhet a modell karrierje...
Már onnan tudni, hogy marhaság, hogy egy hete nem fogadták el a PSG 25+5m fontos ajánlatát Bellerinért, most meg majd odaadnák 20m euróért, persze
Nah ő is a szokásos név akit évről évre összehoznak velünk.
Jó volna valóban. Nem is baj, hogy ezt nem cseszték el és róla nem ugatták ki a világba, hogy nem kell Grizes, így talán eladható. Vele kapcsolatban tényleg Messi is kulcskérdés, az ominózus nulla passz után is látszik, hogy Grizesnek amúgyis kérdéses a jelenlétének értelme, de ha van Messi, akkor egyértelműen kuka és el kell adni. Remélem ez lesz, ő is jobban járna.
Ezt én is olvastam, viszont azt is, hogy Suárez még szeretne kapni valami végkielégítést a klubtól az 1 évig érvényes szerződése miatt.