Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Busquets mi a francért játszik? Alena pláne, röhejes.
Istenem....a nagy változások
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tud valaki infót arról hogy márciusban Ronaldinho és barátai játszanak a Barca Legendák ellen? Leginkább az érdekelne hogy Xavi,Puyol,Valdes,Gio magyarul a 2000-es évek elejéből ki lesz ott? 2017-ben már volt egy Barca Legends meccs, ott Dinho játszott is, de az említett urak közül senki.. vagy benne lehet hogy Bartoék miatt nem lépnek pályára?
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Samper írta:A mai jótékony meccs érdektelen muszájfeladat? Vagy alkalom néhány játékosnak komoly bizonyításra?
Szerintem egyik sem!
A mai meccs, semmi másról nem szólhat, mint a jótékonyságról,
ez nem férhet bele semmilyen más kategóriába, csak arról szólhat, valakin-kiken segítünk mert a cél jó!
Más kérdés hogy nem baj ha próbálgatunk, de nem ez a lényeg..
Cou mindössze 20 percet játszott, és szerintem jól játszott abban az időben. Persze nem a bal oldalon szerencsétlenkedett.
Persze, 4-3-3 rendszerben kétségtelen hogy balszélen megbukott, de ezen abszolút nem csodálkozom.
Miért ne lehetne ő itt a középpályán közvetlenül a támadók mögött? Egy ilyen tehetséges, jó játékosnak meg kell találnia a helyét a csapatban. Ha erre nem alkalmas az edző, akkor azt kell elhajtani.
Tegnap nem játszott Messi. Azért ne vegyük ki az egyenletből! Ha ő ott lesz, megint minden más lesz!
Egyetértek.
egyébként, mivel nagyon szeretem Cout, a játékát - nem az ittenit -, így alig várom már, hogy eligazoljon. Mert, amint elmegy, nem kell újra és újra ugyan azt a három mondatot elolvasni, hogy mit kéne tenni, hol kellene játszatni.
Ez a meccs hiába csak felkészülési meccs volt, olyan élmény volt nézni mint az elmúlt 2 évükben kb 5 meccsnél éreztem hasonlót. És ez semmi másnak nem volt köszönhető mint a középpályának. De Jong zseni, mint ahogy itt már sokan leírták előttem, de nem győzőm hangsúlyozni én is. A pali mintha mindig is itt lett volna, nagyon remélem hogy Valverdének lesz töke azonnal a kezdőben játszani mert ott a helye. Akit én még külön kiemelnék és szerintem sokan elfeledkeztünk róla a nyáron az Alena. Nekem ő is nagyon tetszett stabil volt pontos , ügyes és nagyon megértették egymást De Jonggal. Robi mondjuk szerintem semmi extrát nem hozott a középpályán , de lefelé sem lógott ki. Puigot sajnálom, hogy nem kapott lehetőséget, ki tudja mikor látjuk őt legközelebb. Még annyit tennék hozzá amit eddig is sokan beszéltük itt de ezen a meccsen annyira szembetűnő voolt, hogy a Raki-Busi tengely ideje elmúlt. Hiába csak felkészülési meccs volt, annyival gyorsabban tették vették a labdát és támadtak le a fiatalok , hogy elképesztő.
Ez a meccs meghozta a kedvem a jövőhéthez. (Ahol majd minden bizonnyal jön az arcon csapás Rakitic-Busi kp-vel)
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw
️ Raphinha: "Az Aranylabda? Igen, csalódás volt számomra. Amikor mindent beleadsz, nap mint nap dolgozol, és úgy érzed, fantasztikus szezont zártál, normális, hogy a legjobbak között akarsz lenni. Az 5. hely természetesen megtisztelő, de én többet vártam." pic.twitter.com/OOhNSO5ha3
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
Dani Olmo a karrierje során 85 mérkőzést hagyott ki sérülések miatt, ami a találkozók 33,7%-át teszi ki. 377 napot foglal ez magában. pic.twitter.com/6o9eIOVk4X
️ 6 mérkőzés
⚽️ 2 gól
️ 6 gólpassz
⏩ 8 gól/gólpassz
Mindegyik eddigi mérkőzésén szerzett gólt vagy adott gólpasszt. pic.twitter.com/nvKYgrEHJv
— EuroBarça (@eurobarcahu) September 28, 2025
️ Lamine Yamal: "Nem az az álmom, hogy megnyerjem az Aranylabdát, hanem az, hogy többször tegyem ezt meg. Tudom, megvan a képességem hozzá, és ha ez nem sikerül, akkor az azért lesz, mert nem csináltam eléggé jól a dolgokat, vagy nem akartam eléggé." pic.twitter.com/Lg1CuDKJP0