Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez biztos, viszont Busi pl ma is nagyon szépen akasztgatott meg támadásokat a maga copyrightos módján, és erre Pjanic pl. nemigen képes. Szóval amit nyerünk a réven, elvesztjük a vámon szerintem. No meg Pjanic is lassú. A támadásokat viszont nyilván sokkal jobban fogja segíteni, az tény, de nem tudom, oda feltétlen az lenne a fő szempont, mikor pont azért került oda két ember a védők elé, hogy szűrjenek. Ez érdekes lesz, majd kiderül.Titinho írta: ↑2020.09.16. 21:34:22Pjanic-al azért ilyen nem igen lesz.visca el barca írta: ↑2020.09.16. 20:57:19Hiteltelen ez a pali. Par honapja lenyilatkozta, hogy ha o lenne a barca edzoje, akkor kitenne busit mert csak fek a csapatban. Erre mar masodik alkalommal jatszatja, most kezdonkent.
Második félidő is lájtos volt, a 45-60. perc között Messi gólján kívül kb értékelhetetlen. Sorcsere után Pedrinek volt 4 gólhelyzete, ebből 2-nél nagyot védett a kapus. Dembelé nagyon szürke volt, Semedo ügyesen mozgott viszont mellette. A baloson még Konrad volt ügyes, nem egyszer verte meg a védőjét és adott jól középre.
Az első félidőben volt egy jelenet úgy a 40. perc körül.visca el barca írta: ↑2020.09.16. 20:57:19Hiteltelen ez a pali. Par honapja lenyilatkozta, hogy ha o lenne a barca edzoje, akkor kitenne busit mert csak fek a csapatban. Erre mar masodik alkalommal jatszatja, most kezdonkent.
Hamar be lett csicskítva. Ehhez képest elég felelőtlenül és elhamarkodottan nyilatkozgatott a csapat átalakítását és az új igazolásokat illetően.visca el barca írta: ↑2020.09.16. 20:57:19Hiteltelen ez a pali. Par honapja lenyilatkozta, hogy ha o lenne a barca edzoje, akkor kitenne busit mert csak fek a csapatban. Erre mar masodik alkalommal jatszatja, most kezdonkent.
Én se leszek meglepve, ha ott virít majd a kezdőben.csababarca írta: ↑2020.09.16. 19:58:58Koeman is egy madár, ha Busquetsel akar sikeres lenni.
Többszörösen leszerepelt játékos, vele a lelátón lehetne próbálkozni, vagy levágni a tarcsiba, bár a B is sok lenne már neki.
Ez azért még mindig tesztüzemmód. Szerintem felméri, mit tud vele kezdeni.