Sinya22 írta: ↑2020.09.21. 08:47:37
Arra leszek kíváncsi hogy ha megvan a szuperkupa döntő csütörtökön mennyire ugranak meg az esetszámok és mennyire lesznek még szigorúbb korlátozások
Ez egy annyira durva virus,hogy a szuperkupa dontot elsokent vallaltuk el magyarorszagon.
Milyen szovodmenyek? Egy tudogyulladasnak is vannak szovodmenyei,foleg ha labon hordod ki,es van valami orokolt vagy kronikus betegseged.
Megegyszer mondom,ha ez olyan komoly virus lenne,nem lenne szuperkupazas,meg tobb balaton kevesebb adria.
Bekapcsolod a radiot es azzal kezdodik minden hirosszefoglalo hogy meghalt 2 ember koronavirusba.
Ez a panikkeltes. Influenzarok ilyen adatokat miert nem kozoltek soha sehol ennyiszer az evek soran?
Hany % kronikus beteg? Hany % 80+?
En hittem sokig nagyon ebben az egeszben,de annyi a nevetseges ellentmondas,hogy nem tudom mar ezt az egeszet mashogy kezelni,es aki ezt nem latja igy az naiv.Bocsi.
Oriasi tulkapasok,oriasi ellentmondasokkal fuszerezve.
Én se értem, hogy Viktornak miért jó, ha csak bizonyos időszakokban költik a pénzt az emberek, meg csak bizonyos időszakokban működik a gazdaság, turizmus rendesen, és nem egész évben.
Mert nem fog szembemenni Európával. Olyan támadási felületet csinálna magának,amit nem akar.
Így viszont van egy "ellenség" ami ellen harcolni kell,megtudja mutatni a végén hogy mekkora királyok voltak,és mi mindent megtettek ellene,milyen jól védekeztünk,majd hogy mennyire gyorsan a gazdaságot felépíti a romokból,mert sajnos ez a csúnya korona tette ezt ( amúgy is romokban,de hát ugye nem ez a hivatalos álláspont).
Majd mikor nem sikerül,ott van a tökéletes árnyék,a vírus hogy hát ők kihozták a maximumot,de sajnos ennyi sikerült.
Nem ez megy amúgy most is ?