2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Dest-re én is kiváncsi lennék örülnék ha jönne amolyan minimarcelonak tűnik így a videókon keresztül....Bestbarca írta: ↑2020.09.23. 06:49:07No új, Suarez eladva, Semedo ugye már eladva.
Dest jön a szélre.
Sztem ezzel kb ennyi. Marad Griezmann centernek.
Amúgy nem érzem életképtelennek ezt a Barcát,felállást.
A 2 vkp-s felállás stabilizálni fogja a hátsó alakzatot. Araujo ha beáll beugróként jó lehet. Jobbon Semedo előre elment de a védekezés sosem volt az erőssége, abban méd SR is jobb. Dest-et majd meglátjuk.
abban valóban van igazság egy előző hsz-ben no money nem tud úgy igazolni, de úgyse hogy nehezen válik meg valakitől de szarni rá és padoztatni akkor őket és játszon akiket valóban játszatni akar, nálam eddig újabb bábu.csababarca írta: ↑2020.09.22. 19:50:59de ezért kellett volna csendben maradnia, és akkor beszélni, mielőtt felmérte a helyzetet.
Barto ugyanez, jött a nagy szavakkal, változásokkal, ha egy elnök ennyire nm látja reálisan a helyzetet, hogy mit engedhet meg a klub mit nem, az megint az alkalmatlanságát mutatja.
Koeman meg azért nem hiteles, mert több interjúban is Busquetsre mint problémára hivatkozott, mégis úgy tűnik, hogy vele képzeli el a kp-t.
és ne mondjátok, hogy kényszerből, mert nincs más. ott van Pjanic, DeJong, Puig, mindhárman klasszis szintekkel vannak Busquets felett, de akármelyik B-s arc is lehozza azt mint ő.
tehát ez csak a bullshit része.
az hogy nem igazolunk, az engem nem érdekel, az sokkal inkább zavar, hogy nem szabadultunk meg a felesleges emberektől, helyette a használhatókat adjuk el, fúrjuk ki a csapat körül.
ha felbontjuk a szerződését mi köze hozzá hova megy Luis?Barcahun írta: ↑2020.09.22. 20:33:35KirakniNovaProspekt írta: ↑2020.09.22. 20:08:26A helyzet roppant egyszerű: Barto azt mondja, h ő igenis ki akarta rakni a fékeket, csak ők itt akarnak élősködni, és mossa is kezeit. Sztem a kezdetektől ennyi volt a cél. Annyi esze még neki is van, h belássa, h a sokszorosan lebőgött gigafizus vénfiúk nem fognak kelleni senkinek. Kirakni meg csak úgy lehet, ha vevő is van.csababarca írta: ↑2020.09.22. 19:50:59Barto ugyanez, jött a nagy szavakkal, változásokkal, ha egy elnök ennyire nm látja reálisan a helyzetet, hogy mit engedhet meg a klub mit nem, az megint az alkalmatlanságát mutatja.Most rakta az Atletit tiltólistára utólagosan, komolyan egy vicc a Baromteu meg a sleppje, örülnének valaki viszi Suarezt, erre ez
![]()
Mitől félnek több gólt fog lőni Kúrman csoda Depayánál, hát többet, sőt az Atleti előbbre fog végezni, még Suarez nélkül is, no nem Suarezt akarom isteníteni eljárt felett az idó, de még mindig várom a jobb alternatívát, amivel még nem áltak elő, ha meg el akarják adni, adják el, nevetséges már tényleg ez a klubb, de jó lesz eltakaródnak végre
![]()
Én is így vagyok vele ha a régi távozók Xavi, Ini és a többiek megfelelően lettek volna pótolva plusz normális edző is lett volna akkor most velük se lenne semmi probléma, nem lett volna agyon fizetve meg több éves szerződése egyiknek se, vagy elfogadják a rotációs szerepet arra tökéletesebb játékosokat nem is találhatnánk mint ők, nem az ő hibájuk legalábbis nem a fő hiba forrás hanem a projekt amit Barto képvisel. Piqué, Alba, Rakitic, Busi, Suarez úgy hohy tényleg 2 vagy 3 játszik tökéletes lenne.crixus írta: ↑2020.09.22. 21:25:14Az öreg játékosoknak mint Busquets, Pique, Suarez vagy Alba nem feltétlenül kellene fékeknek lenni. Én el tudnám képzelni hogy közülük egyszerre 2 van a pályán és a többiek pedig a padról szállnak be ha kell. Suarez pl azt hiszem kijelentette még korábban hogy neki ez a szerep megfelelne.
A keretünk ehhez pont megfelelő is lenne ha számolnának Araujoval, Wagueval, Todiboval, Puiggal és Fatival komolyabban is. Engem ez az ami igazán bosszant.
Semedo, Todibo, Lenglet, Alba - Pjanic,De Jong, Coutinho-Messi, Dembele, Suarez például kezdetnek megfelelne.
Mert normális projektben nem adnak meg minden pénzt mint nálunk. Inkább elengedik jó pénzért Alabat és hoznak azon 3 játékost. Ahogy hoztám mondjuk Kimmichet, Gnabryt, Thiagot fiatalon azon a pénzen amit kapnak majd Alabaért.
Aki nem akar menni annak felbontani a szerződését akár úgyhogy sokat is fizetünk nekik de legalább megy aki nem kell. Ez nálam a forradalmi változás, nem az hogy na ha nem tudsz elmenni maradj, nem akarom hogy elmenjen Suarez de ha nem számolok valakivel akkor megy és kész, nem az hogy na ha maradsz játszol. Ez ló.f.sz. Lehet drága lenne megszabadulni tőlük de legalább egyszerre lenne kifizetve mind és menne egyik jobbra másik balra nem még évekig itt fizetni őket, ja hogy nincs pénz mert minden cent elvan verve középszerű cserékre amiket egy Masias is lehoz. Megszabadulni nem lehet senkitől mert évente hosszabbítunk 2 évet mindenkivel. Na ezért nem kell. Pár évente, ki tudja mikor esik vissza a teljesítményük. Előbb utóbb befog. Egy 32 éves játekossal nem hosszabbítok3 évet akármennyire hisztizik. Alba konkrétan gyalázat mint a játéka mint a viselkedése amióta legutóbb hosszabbítva lett vele. Őt küldtem volna el mint leghaszontalanabb játékost. Nincs más helyette? Ezt a szintet Miranda vagy Firpo is hozza negyed annyiért.Peter írta: ↑2020.09.22. 17:36:45Mert az öltöző egy morális fertő....egy sebészeti beavatkozást igénylő fekély....kullancsokkal tele...akik nem a mai tudásuk miatt vannak itt....Piqué, Busi, Alba, SR akik elfoglalják a helyet és fizetési kvótát, hogy a helyükön más játszhasson....reggelig lehetne sorolni az indokokat....az sem véletlen, hogy Lenglet van ott....Piqué önmagánál tökösebbet nem tűrne el maga mellett....ezeket a dolgokat hívják játékos uralomnak....ami elnök úrral egyetemben a megújulás akadálya....sojal írta: ↑2020.09.22. 17:06:40Nem értem, miért szeretnétek ha Koeman kitenné a csapatból Pique-t és Alba-t, mert szerintem a posztjukra a csapaton belül nincs jobb, és most biztos nem fognak jobbakat venni. Értem én, hogy sokban tehetnek ők is arról, ahol most tart a védelem, de akiket eddig elküldtek, azok helyére sem nagyon hoztak mást (kivétel talán Pjanic, de ott más is volt a háttérben), és jelnleg ezt a két régi bútor darabot senki nem tudná megfelelően pótolni. Langlet nem rossz, de én úgy gondolom, ő Pique-től rosszabb.![]()
Araizé? Ő ki?sansz írta: ↑2020.09.22. 18:42:22Én most is úgy gondolom,hogy nem felejtettek el focizni, a két középső védő a középpálya feladása miatt van kibírhatatlan nyomás alatt. Ilyen alapon Ter Stegent is elővehetjük, Piqueéknak is sok komoly mentésük van. Albát és Busit, de Messit is gyakran tenném ki a csapatból, azt se bántam volna, ha mind elmegy. De Alba és Busi azóta alibiznek ilyen szinten amióta beállt a Valverde-rendszer, Messitől meg csak kicsit el kell venni a gyeplőt, nem elfogadni,hogy ignorálja az edzői utasítást és ha nem bírja akkor nem neki kéne hagyni,hogy úgymond "beossza az erejét" a pályán,hanem padon kéne pihentetni.Peter írta: ↑2020.09.22. 17:36:45Mert az öltöző egy morális fertő....egy sebészeti beavatkozást igénylő fekély....kullancsokkal tele...akik nem a mai tudásuk miatt vannak itt....Piqué, Busi, Alba, SR akik elfoglalják a helyet és fizetési kvótát, hogy a helyükön más játszhasson....reggelig lehetne sorolni az indokokat....az sem véletlen, hogy Lenglet van ott....Piqué önmagánál tökösebbet nem tűrne el maga mellett....ezeket a dolgokat hívják játékos uralomnak....ami elnök úrral egyetemben a megújulás akadálya....sojal írta: ↑2020.09.22. 17:06:40Nem értem, miért szeretnétek ha Koeman kitenné a csapatból Pique-t és Alba-t, mert szerintem a posztjukra a csapaton belül nincs jobb, és most biztos nem fognak jobbakat venni. Értem én, hogy sokban tehetnek ők is arról, ahol most tart a védelem, de akiket eddig elküldtek, azok helyére sem nagyon hoztak mást (kivétel talán Pjanic, de ott más is volt a háttérben), és jelnleg ezt a két régi bútor darabot senki nem tudná megfelelően pótolni. Langlet nem rossz, de én úgy gondolom, ő Pique-től rosszabb.![]()
Következetes edzői szigorral és taktikával idén ez még lehet erős csapat. A védelemmel nem lenne gond, jövőre pedig már jön Eric és Araizé gyerek, aki szerintem továbbra is csak futni tud, de a lényeg,hogy megleszünk.
Az öltöző erős ez tény és nem egészséges, de ez más tészta. Viszont nem örökre van így. Messi jövőre nem lesz, talán Piqué sem, de tuti kezdőként nem, szóval ez is változni fog.
Annyit tudok hogy túl sok fizut akár, azért nem igazán haladnak a hosszabbítással. Nálunk ebben az esetben nem igazán fér most bele az igazolása. Szakmailag pedig jó lenne. De szerintem esélytelen.
Őszintén remélem sose jőn! Pont valamelyik forumtárs írta, mennyit lassultak a Barca játékosok és említette Jordi-t, hát konkrétan Ő pl. gyorsabb, szélsőbe teljesen hasztalan, azért is ment középre és pont egy Bayern féle taktikát próbál Kúrman úr ráerőltetni a Barcára. Ja és Alaba piaci értékéből 2 játékost is tudunk venne, szélső és belső pozicióra, fiatalokat, akik nem sokkal rosszabbak nála és már most gyorsabbak és 28 évével ő sem jövő játékosa, főleg, hogy gyorsaság terén többet romlott, mint 31 éves Jordi, amit mindent elmond.
Én konkrétan ingyen elengedném, mert nála már a bértömeg is számít, meg szerintem legalább akkora fék itt, mint Busquets, aki legalább villant valamit a posztján, csak már több a hiba, meg lassabb. Griezmann teljes nulla, és bárki többet hozna helyette.Chino írta: ↑2020.09.22. 22:24:03Ebben az időszakban csak pár klub van aki a fizetését állni tudná, nekik meg nem kell, ráadásul bőven kellene cashelni is érte. A PSG lehetett volna célpont így, hogy Cavani lépett, csak nekik ott volt már addig is Icardi. Az Inter, a City, a Bayern szintén megvan, egyiknek se hiányzik egy 29 éves 60-70 milliós igazolás csillagászati fizuval.
Ebben az időszakban csak pár klub van aki a fizetését állni tudná, nekik meg nem kell, ráadásul bőven kellene cashelni is érte. A PSG lehetett volna célpont így, hogy Cavani lépett, csak nekik ott volt már addig is Icardi. Az Inter, a City, a Bayern szintén megvan, egyiknek se hiányzik egy 29 éves 60-70 milliós igazolás csillagászati fizuval.
KirakniNovaProspekt írta: ↑2020.09.22. 20:08:26A helyzet roppant egyszerű: Barto azt mondja, h ő igenis ki akarta rakni a fékeket, csak ők itt akarnak élősködni, és mossa is kezeit. Sztem a kezdetektől ennyi volt a cél. Annyi esze még neki is van, h belássa, h a sokszorosan lebőgött gigafizus vénfiúk nem fognak kelleni senkinek. Kirakni meg csak úgy lehet, ha vevő is van.csababarca írta: ↑2020.09.22. 19:50:59Barto ugyanez, jött a nagy szavakkal, változásokkal, ha egy elnök ennyire nm látja reálisan a helyzetet, hogy mit engedhet meg a klub mit nem, az megint az alkalmatlanságát mutatja.
A helyzet roppant egyszerű: Barto azt mondja, h ő igenis ki akarta rakni a fékeket, csak ők itt akarnak élősködni, és mossa is kezeit. Sztem a kezdetektől ennyi volt a cél. Annyi esze még neki is van, h belássa, h a sokszorosan lebőgött gigafizus vénfiúk nem fognak kelleni senkinek. Kirakni meg csak úgy lehet, ha vevő is van.csababarca írta: ↑2020.09.22. 19:50:59Barto ugyanez, jött a nagy szavakkal, változásokkal, ha egy elnök ennyire nm látja reálisan a helyzetet, hogy mit engedhet meg a klub mit nem, az megint az alkalmatlanságát mutatja.
Azzal, hogy Barca erőnléti edzései a viccel egyenértékúek azzal egyeértek, nem véletlen itt 2x annyi időt volt sérült Dembele, mint Dortmundba.pep71 írta: ↑2020.09.22. 19:24:00Ami nagyon feltűnő, hogy Coutinho mennyire megerősödött A Bayern-nél, sokkal jobb kondiban van. Vicc , hogy a Barca-nal milyen edzések lehettek, Messi es Suarez, sőt Alba is rengeteg lassult, oké , hogy idősödnek, de más játékosok nem lassulnak be ilyen látványosan, ez rendesen ki is jön komolyabb csapatok ellen.
de ezért kellett volna csendben maradnia, és akkor beszélni, mielőtt felmérte a helyzetet.
Azért ez a dolog elég sok összetevős. Sok ideig még hivatalosan edzőnk se volt, aztán jött a Messi szappanopera, ami nagyon felkavarta a dolgokat. Amíg le nem zárult elég nehéz lett volna bármit is lépni. Nem mindegy, hogy Messi marad, elmegy és kapunk játékosokat vagy ingyen távozik. Ráadásnak pedig jött még a vezetőség körüli harc.NovaProspekt írta: ↑2020.09.22. 17:17:17Itt az a realitás, h a nagy rebuild helyett még 2-3 év lesz csak az öregeket levakarni magunkról. Ezzel továbbra is jöhetnek majd, h már pedig nekik szerződésük van. Ha már mindenki Nostradamus, én is leírtam az ebbéli félelmeimet pár hete.![]()
Én most is úgy gondolom,hogy nem felejtettek el focizni, a két középső védő a középpálya feladása miatt van kibírhatatlan nyomás alatt. Ilyen alapon Ter Stegent is elővehetjük, Piqueéknak is sok komoly mentésük van. Albát és Busit, de Messit is gyakran tenném ki a csapatból, azt se bántam volna, ha mind elmegy. De Alba és Busi azóta alibiznek ilyen szinten amióta beállt a Valverde-rendszer, Messitől meg csak kicsit el kell venni a gyeplőt, nem elfogadni,hogy ignorálja az edzői utasítást és ha nem bírja akkor nem neki kéne hagyni,hogy úgymond "beossza az erejét" a pályán,hanem padon kéne pihentetni.Peter írta: ↑2020.09.22. 17:36:45Mert az öltöző egy morális fertő....egy sebészeti beavatkozást igénylő fekély....kullancsokkal tele...akik nem a mai tudásuk miatt vannak itt....Piqué, Busi, Alba, SR akik elfoglalják a helyet és fizetési kvótát, hogy a helyükön más játszhasson....reggelig lehetne sorolni az indokokat....az sem véletlen, hogy Lenglet van ott....Piqué önmagánál tökösebbet nem tűrne el maga mellett....ezeket a dolgokat hívják játékos uralomnak....ami elnök úrral egyetemben a megújulás akadálya....sojal írta: ↑2020.09.22. 17:06:40Nem értem, miért szeretnétek ha Koeman kitenné a csapatból Pique-t és Alba-t, mert szerintem a posztjukra a csapaton belül nincs jobb, és most biztos nem fognak jobbakat venni. Értem én, hogy sokban tehetnek ők is arról, ahol most tart a védelem, de akiket eddig elküldtek, azok helyére sem nagyon hoztak mást (kivétel talán Pjanic, de ott más is volt a háttérben), és jelnleg ezt a két régi bútor darabot senki nem tudná megfelelően pótolni. Langlet nem rossz, de én úgy gondolom, ő Pique-től rosszabb.![]()
Én még azt is megmondtam, hogy rövidesen eljön az idő, hogy mi fogunk fizetni, ha egy játékosunk távozik.NovaProspekt írta: ↑2020.09.22. 17:17:17Itt az a realitás, h a nagy rebuild helyett még 2-3 év lesz csak az öregeket levakarni magunkról. Ezzel továbbra is jöhetnek majd, h már pedig nekik szerződésük van. Ha már mindenki Nostradamus, én is leírtam az ebbéli félelmeimet pár hete.![]()