vg99 írta: ↑2020.09.24. 12:41:03
Sokan siratjátok Suarezt,
de szerintem az elmúlt 2 évben többször okozott csalódást, és volt -1 ember a pályán, mint amikor csoda dolgokat művelt.
Szóval az idő szerintem felette is eljárt.
Ő nem az a típus, aki fél órára beállva világot vált,
folyamatos játék mellett is csak minden 3,4. meccse volt olyan, ami elvárható.
Megtette a magét, az érdemeit elismerjük, de ideje váltani.
Persze nem Griezmannra, Braithwaitere vagy Stuanira, vagy hasonló csodákra.
Kíváncsi vagyok sikerül-e elpasszolni a Rafinha, Umtiti, Todibo blokkot,
azért marad még így is felesleg.
SR-t és Busit nagyon nyugdíjazni kellett volna.
Dembele kölcsönvétele kapcsán trükkös azért a konkurencia,
fele fizetését állnák, persze kötelező vételi opció nélkül.
tehát nekik nem lenne veszítenivaló.
Csodálom, hogy Barto az idei szerelmét (Lautaro) nem hozta úgy, hogy idei kölcsön és kötelező jövő évi vétel.
Pedig biztos akart villantani.
Mondjuk a kérdőjel ellenére, hogy mit ér meg, és Grizire bármikor elcserélném.
Jobban mondva Grizit szinte bárkire elcserélném.
Hmm szerintem sokan nem Suarezt síratják, hanem több dolgot is vele kapcsolatban, pl.: hogy vezetés inkompetens és rossz szerződéseket kötött, Suareznek sosem kellett volna ekkora pénzt keresnie, sztm 2015-óta Ő is lefelé megy, ehhez képest egyre több pénzt kapott. Ingyen engedjük el. Ami pedig a legrosszabb nem hozunk helyette minőségi játékost, ne haragudj, de Bénawraith felesleges igazolása 2024-ig ugye annyi pénzbe fog fájni, mint 2 évig itt látni még Suarezt... Persze jó hogy elment cserének drága lett volna, de sokmindenki követhetné példáját...
Rafi szerintem simán eladható, Todibo megy kölöcsönbe és sztm se kell eladni, Umtiti esélytelen, már most horror fizetése van, gyenge a játéka és nem hajlandó műteni magát, vicc a csávó, eladhatatlan.
Sergi R.-el vigyáznék, jobb bekk nélkül nehéz lesz, ráadásul több posztin is bevethetó, mégha nem is kiemelkedő, de nagyon hasznos játékos, Busit én már évekkel ezelőtt elküldtem volna.
Dembele hát nem tudom, sztm legrosszabb mind közül, nálam Griezman alatt van, ebbe a csávóba már annyi sincs, hogy visszatérjen, hatalmas tehetség, de mentalitása, döntő helyzetekben a hibái, ő belőle sosem lesz nagy játékos, Grizire kiváncsi lettem volna Messi nélkül, így marad szenvedni még egy évet, aztán lehet lépnek együtt
Lautaro, hát az aztán az újabb lyukra futás, és kétség nem fér hozzá jpbb mint Depay, minőségi pótlása Suareznek, de 80-90 millióért, Neymarért nem adnék annyit