drobika írta: ↑2020.09.30. 09:41:26
De a lényeg, hogy van itt egy szerencsétlen srác, akinek tényleg vannak gondjai a felelősségtudattal, de hát ilyenek mindíg is voltak másokkal is korábban is...Most jött szerencsétlen vissza egy fatális sérülésből, de nem hagyjuk ám nyugodni, á!
Kap ő mindent, buta, fekete, bevándorló Mauritániai, gyerek stb. Döbbenet megy abban a topikban! De hár szólásszabadság van! Éppen ezért én azt mondom, hogy inkább a bűnbandával foglalkoznának!
Szerintem elképesztően káros hozzáállás az, hogy mindent elbagatellizálunk azzal a címszóval, hogy "persze, mert ez a klub legnagyobb problémája, nem az, hogy Barto blablabla".
Bartomeu patkánysága (amiről már mindenki 100x leírta ugyanazt a véleményét, már senki nem igazán tud újat mondani) egyáltalán nem mentesíti Dembele-t.
Most jött vissza az x-edik sérüléséből, 4. éve van itt és még mindig nem tudott több lenni, mint epizódszereplő Arthur-tól sokkal kevesebbért váltunk meg. De hát Ő nem volt a szerencsétlen áldozat, akinek a klub nem adott ébresztőórát meg egy life coach-ot 0-24-be.
Rohadt szemét Bartomeu, nem tudott felelősségteljes, profi hozzáállású játékost varázsolni Dembele-ből.
Az a gyerek, ha a Real ellen ver 2 öngólt, itt akkor is csomóan mosdatni fogják, mert szegény a körülmények áldozata lett. Nevetséges.
ON:
Ha jól olvastam a tegnap átnézett szavazatok 98%-a érvényes volt!