2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jobb igazolásnak tűnik, mint Depay. fiatal, már most elég magas az értéke a TM-on, megnéztem pár videót, ő egy elég gyors erőcsatárnak tűnik, aki labdaával is jó, és agresszíven támadja a kaput, túlugorja a védőket a fejeseknél, lerázza őket, nekem tetszik, amit láttam belőle. Igazi 9-es, akit Suarezzel ellentétben kiugratni is lehet.
2016ban irtam ezt a hozzaszolast, nagyon sajnalom hogy igazam lett. Akkor meg kivoltam rohogve ezert.
semmi különös, csak egy kissé más vélemény:Subinho írta: ↑2020.10.09. 10:22:14Nos, vége az átigazolási időszaknak. Nem nagyon szóltam hozzá az igazolásokhoz, megvártam mi lesz belőle. Nem túl megnyugtató a helyzet. Nézzük (bocs ha kicsit hosszú leszek).
1. Artur-Pjanic csere. Artur fiatal, labdabiztos játékos, szerintem a jelenlegi felállással De Jong-gal párban jó lehetett volna, de kellett a kozmetikázás, így kaptunk helyette egy idősebb játékost, akinek igazából nem a posztja De Jong mellett (vagyis Busquets helyett). Meglátjuk, ne törjünk pálcát már előre felette...
2. Rakitic, Vidal: borítékolható volt a távozásuk, de ingyen/bagóért? Inkább no comment....
3. Suarez: ettől többet érdemelt volna. Szerintem meg lehetett volna próbálni egy fizetés csökkentést és cserének maradhatott volna. Most az Atletinél kb. fele annyit keres, ha jól tudom. Ennyiért maradhatott is volna.
4. Semedo/Dest: egyrészről sajnálom, másrészről nagyon nem fog hiányozni. Tipikusan, ha marad, lehet használni, ha megy, akkor megleszünk nélküle is. Dest remélem beválik, mert Roberto nem jobb hátvéd, sose volt. Kb. csere középpályás. Bízom benne nagyon.
5: Umtiti: nem hiszem el, hogy nem lehet kivágni a csapatból. Gyakorlatilag otthon ül és kapja a nagy zsugát évek óta. Mintha nyugdíjba ment volna. Azonnal felbontanám a szerződését, még ha fizetni kéne neki, akkor is. Senki nem fogja megvenni, nem hülye ennyire senki.
6. Dembelé: 3 éve itt van, jó ha volt vagy 4-5 jó meccse (jó indulattal), a 3 évből kb. 2 és felet sérült volt, semmi, de semmi szükség nincs rá, bármekkora - állítólagos - tehetség, főleg, hogy van egy igazi tehetségünk: Fati. Az meg főleg vérlázító, hogy a MU állítólag vitte volna és abból a pénzből lehetett volna megvenni Depayt... Bármennyiért eladnám, nincs mese. 100 misit soha nem fogunk kapni érte (soha nem is ért ennyit!) de még felét sem. Ha 20-30-ért vinné valaki, akkor vigyék. Főleg, hogy Depayt már 20-ért adta volna a Lyon.
7. Depay: sokat olvastam itt a fórumon, hogy minek ő ide... Nos, nagyon egyszerű! Ő tud focizni. Értem ez alatt, hogy kimenni a pályára és focizni, szemben Dembelével, aki meg nem képes erre. Melyik a jobb, egy tehetséges, baromi drága játékos, aki állandóan sérült, nem lehet rá számítani, vagy egy közepesen tehetséges, akit viszont lehet használni? Költői kérdés. Oda kellett volna állni Dembelé elé, hogy elmész és kész. Arturnál ezt meg tudták oldani? Ő sem akart elmenni...
8. Braitwait (vagy ki): Ha valakire, akkor rá semmi szükség. játszik kb. 5x a szezonban, lő 1 gólt, kb. ennyi. 18 misi volt. Csak mellékesen, a Koeman által kért Depay 20 lett volna... Cserélni kellett volna, vagy eladni féláron (az is sok lett volna érte, soha nem ért 18 misit).
9. Coutunho: nekem üde színfolt, a helyén játszik, látni rajta, hogy akar, kéri a labdát, nekem eddig tetszik.
10. Griezman: nem érzi a 9-es helyet, mert nem 9-es. Tavaly nem ment neki bal oldalon, most miből gondoltuk, hogy jobbon fog menni neki? Még rosszabb. Ő is 120 millió volt és csak szenvedés van vele. Dembelével és Braitwait-tel együtt kerültek ha jól számolom cirka 240 millióba!!!
Busquets: még mindíg ott van a pályán minden meccsen!!! Nem azt mondom, hogy Suarezesen zavarjuk el, de kb. neki a padon lenne a helye. Az egyik legnagyobb legendával, Xavival megtették ezt és nem volt belőle probléma. No comment ez is...
11. A végére maradt Messi. Kíváncsi vagyok mi lesz vele. Tényleg el akar menni vagy csak az volt a cél, hogy megkavarja az álló vizet és felnyissa a szurkolók szemét? Remélem ez utóbbi és végre történik valami!!!
Nem rossz játékos, nem mondom, hogy ha nem volna Pedri,Trincao,Dembelé,Fati, Griez, Cou ,mellettük Messi,akkor volna létjogosultsága. De így? Ezekkel aki nem tudja támadásokat megszervezni, azzal az edzővel baj van.Feast4 írta: ↑2020.10.08. 13:45:36Depay amit én látok benne egy jó balszélső. Nagyon gyors. Nagy területeket fut be, jól ad be, jól cselez befelé kis területen sem ügyetlen, jók a keresztlabdái. Tehát szélső.drobika írta: ↑2020.10.08. 13:27:41Ugyanezt a kérdést tenném fel Depay ügyben is...
Ő is max Koeman miatt kellene ide. egyébként szerintem nem! Ha már eladtunk mindenkit szotyiért, kölcsönbe, meg ingyen, csak azért hogy a fizetéseken spóroljunk, akkor miért is kellene érte ekkora zsetont adni? Vannak itt emberek, adjanak azoknak lehetőséget!
Egyébként akkor igazán jó ha van kire tennie a labdát. Full kontaktba könnyen megborítják, és egyébként szerintem pont azért mert korábban elég sérülékeny volt nem való klasszikus csatárnak. Ennyit kell róla kb. Tudni.
Valószínűleg meg sem akarták venni, csak ment kifelé a vetítés, hogy tűnjön úgy, mintha próbálkoznának?Zozzy 5 írta: ↑2020.10.08. 14:57:18én az eric garcia ügy kapcsán csak azt nem értem, hogy minek üldöztek egész nyáron egy olyan játékost ilyen fontos posztra, akiért a hajrában nem voltak hajlandók 2 milliót emelni? ha nem tartják annyira jónak, hogy ennyit még ne dobjanak rá, akkor mi értelme volt ennek az egésznek?
Barto fogja vezetni.Mire itt az adminisztráció végigmegy január.Pénzügyeket nem ismerjük.Úgyhogy mire ez s referendum végigmegy és jogerősen döntés lesz addigra már amúgy is lejárt volna a mandátuma.Szóval itt januárban se lesz semmi.
Depay amit én látok benne egy jó balszélső. Nagyon gyors. Nagy területeket fut be, jól ad be, jól cselez befelé kis területen sem ügyetlen, jók a keresztlabdái. Tehát szélső.drobika írta: ↑2020.10.08. 13:27:41Ugyanezt a kérdést tenném fel Depay ügyben is...
Ő is max Koeman miatt kellene ide. egyébként szerintem nem! Ha már eladtunk mindenkit szotyiért, kölcsönbe, meg ingyen, csak azért hogy a fizetéseken spóroljunk, akkor miért is kellene érte ekkora zsetont adni? Vannak itt emberek, adjanak azoknak lehetőséget!
Ugyanezt a kérdést tenném fel Depay ügyben is...Feast4 írta: ↑2020.10.08. 13:09:10
Ezt már többször kérdeztem itt a fórumon de nem válaszolt senki. Miért is kaparunk annyira Garciaért?
Megmondom én eddig csak egyszer figyeltem a játékát, a Leicester ellen.
Ott 5 gólból 3 volt vastagon az övé. Egyszer 1-1nél Vardy úgy megszivatta, hogy nem tudta milyen rendezvényen van, csinált egy buta 11-est, meg egy lövésről úgy elkésett, hogy jajjj.
Nyilván nem egy meccs alapján kell megítélni, de mondja már el nekem valaki, aki az idehozatala mellett van: miért? Mit tud amit a mostani védőink nem? Azért akarjuk ennyire mert, mint a mi kutyánk kölykének be lett dobva a neve, vagy van valami egyéb oka is? Tényleg komolyan kérdezem, mert én egyszer figyeltem eddig és akkor bűn rossz volt. Valamit mondjon már valaki a játékáról.
Akkor ha leigazoljuk és játszik légyszi kapcsold majd ki a tv-t
Irónia volt csak,fel akarom vetetni magam a Messi klánba.
Na igen, összevágunk pár random képet, odateszünk pár meggyőzően hangzó szöveget, meg alá szép zenét és kész.davi10 írta: ↑2020.10.08. 10:08:42Hagyjuk már ezeket a 3 perces, semmitmondó Oh My Goal-os Soccer Stories-okat
Annyira gagyik, random képek meg videók alá random szövegeket odavagdosnak nulla bizonyítékkal.
Van 1-2 amit láttam és tudom, hogy meg is történt (olyan cuccok amik a meccsek alatt történtek), arról se vágják be a videókat, gondolom copyright miatt.
Hagyjuk már ezeket a 3 perces, semmitmondó Oh My Goal-os Soccer Stories-okatgeridoss írta: ↑2020.10.07. 14:58:27Még mielőtt itt megint kezdődik a hülyeség, hogy a gonosz Messi majd kitúrja Fatit.
A City fél hátvédsora sérült volt tavaly. Ennek ellenére persze kicsit tán túloztam, bár azt hangsúlyozni is akartam, hogy nem tartom pocsék védőnek, csak egyáltalán nem tartom erősítésnek a Barca szempontjából jelenleg. (Én személy szerint nem gondolom, hogy igazán top védő (lesz), de ha mégis, akkor még jó adagot kéne fejlődnie, és az lutri.)Chino írta: ↑2020.10.08. 01:12:14EG tavaly került fel még az első csapatba 18 évesen és az a hullagyenge védelem Laporte, Stones, Otamendi Ferandinho (aki már korábban is rendszeresen játszott cb-t).
Araujoról meg akkor ennyi erővel mondhatod, hogy úgy került fel 21 évesen a nagycsapatba, hogy gyakorlatilag össz-vissz két belső védőnk van, igazolni meg nem volt pénz. Az is olyan érdekes, hogy mindenki szerette volna Garciat, aztán jött egy rossz meccse, ahol besült az egész City és már nem is kell. Azért nem véletlenül dobták már be nagyon fiatalon (első profi szezonjában) a Bl-ben, ahol jól is teljesített vagy lett válogatott 19 évesen.
Nem azt mondom, hogy ő lesz biztosan a jövőbeni megoldás vagy jobb lenne mint Araujo, de azért ne nézzük már így le és az elkötelezettsége is elég szimpatikus.
Van erre valami hiteles bizonyíték? A photoshop is alapul valamire...kellenek alapképek, amit lehet manipulálni.Sinya22 írta: ↑2020.10.07. 15:46:41Ez csak photoshop. Köztudott,hogy Messi egy zsarnok, aki eldönti a felállást,a kezdőt, ráijesztett Griezmannra nehogy jól teljesítsen. Miatta nem jött Depay. Hosszú a lista,szerintem előbb utóbb Coutinhoba is beleköt,ha ilyen jól játszik majd a brazil.geridoss írta: ↑2020.10.07. 14:58:27Még mielőtt itt megint kezdődik a hülyeség, hogy a gonosz Messi majd kitúrja Fatit.
EG tavaly került fel még az első csapatba 18 évesen és az a hullagyenge védelem Laporte, Stones, Otamendi Ferandinho (aki már korábban is rendszeresen játszott cb-t).bence0330 írta: ↑2020.10.08. 00:29:37
Egyetértek mindenkivel, aki szerint kellett volna egy jó kh erősítésnek, de az nem Garcia, felesleges pénzkidobás lett volna, Lenglet is jobb nála, nem is kicsivel, pedig nincs is jó formában. De a franciának legalább az adottságai megvannak, és láttuk már huzamosabb ideig jól teljesíteni, az még elő is jöhet. Garcia is fejlődhet persze, biztos fog is, de jelenleg a 0. ManCity védelemnek is kevés, és a fizikai tulajdonságai eleve nem predesztinálják egy szenzációs kh-nek. Lehet persze nem túl magas játékosként is klasszis védővé cseperedni (ne menjünk messze, Puyol), de akkor ott tényleg klasszis helyezkedés, magabiztosság, fizikum kell, esetleg valami állatnak lenni (Upamecano sem túlzottan magas). Garcia semmit nem tud ebből felvonultatni. Tudom, hogy egy meccsből nem lehet sokat leszűrni, de nézzétek meg a Leiceter - City összefoglalóját valahol, és mindjárt könnyebb lesz a szívetek, hogy nem jött.
A City oké, hogy most beerősített védőkből, de a tavalyi védelme vicc kategória volt, jóval gyengébb a szintén nem túl acélos Barca-védelemnél is, és még oda sem tudták felhozni, pedig már rendszeresen inkább Fernandinho játszott ott szervező középpályásként kh-t, és nem is túl jól, akkora volt a baj.