Barça a Bajnokok Ligájában
- vinszentvega
- Capitá del Barça
Ezek a Messi szögletek meddig lesznek?
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021

Szégyenek öregem, ilyen emberek barca mezben.
Fradi fújat minket...
De komolyan, egy magyar csapat fizikailag jobb állapotban van, és sebességben is jobbak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
Ez a Tokmak ha lő egy gólt, leigazoljuk majd 40 milláért, aztán nálunk már egy egyeneset sem fog tudni rúgni a labdába 

Na úgy tűnik hogy Roma, Liverpool és Bayern után jön egy Fradi is. Egy 0-1 pont akkora szégyen lenne mint az előző 3, ha nem nagyobb
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Fuuuu de gyenge ez a védelem! 

-
- Entrenador del Barça
Hu, meglesz az a 0:1, eszelősen gyengék vagyunk, Totyakos közép, álló védelem.
Patent a vedelmünk,tavaly is csak Messi miatt kaptunk sok gólt,futhatna többet.
Egyelőre egy nagyon kényelmes tili toli. Nem látszik a nagy akarás.
Amúgy ez hogy lehet hogy Lenglet 2 éve “alap kezdő” már? Milyen teljesítmény alapján van bérelt helye a kezdőben?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Lenglet úgy fordult mint egy csuklós busz.
Araujo meg padozik.
Több poszton is gyorsabbak a Fradi játékosai, ez mindent elmond, miért ilyen gyenge a Barca .
Araujo meg padozik.
Több poszton is gyorsabbak a Fradi játékosai, ez mindent elmond, miért ilyen gyenge a Barca .
Mostanában már a 40-60 méteres keresztlabdák se ülnek. Régen 10/9 sima volt, mostanában ha ezeknek az átadásoknak a fele jó.
Piqué - Lenglet tetű lassú.....iszonyat ez a páros
- csababarca
Tokmac azért szépen megalázta Lenglet, aztán beverte rendesen.
Csak les volt, de azért mindent elmond a védőinkről.
Csak les volt, de azért mindent elmond a védőinkről.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
SR olyan fejet vág, mintha megint 8-2 lenne
Eddig nem volt még olyan, h Barca támadásnál annak szorítok, h ne lőjenek gólt 

na.....Araujo lett volna jó Lenglet helyett....de ne legyünk telhetetlenek
- csababarca
Hètvégére tartalékolna a két halálos fegyvert.
Jó kezdő ez most, lehetőségekhez képest.
- visca el barca
- Presidente del Barça
el se hiszem, hogy a két szerencsétlent kihagyta.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Camp Nou99
- Jugador d'estrella
Én is nagy Barca rajongó vagyok de eszembe se jutott hogy ma nem a Fradinak drukkolok.Xavier Hernandez írta: ↑2020.10.20. 16:00:30Skizofrén helyzet, sok éve Barca-fan vagyok, de nem drukkolhatok egy magyar csapat ellen, még akkor sem, ha ebben a Fradiban nem nagyon vannak már magyar játékosok.
Egy jó meccsnek drukkolok, bárki is nyer, én örülni fogok! Hajrá Fradi, hajrá Barca!!!
[ Akik meg mindenáron politikát akarnak idecitálni a fórumra, próbáljanak most inkább kussolni. ]
BÉKE![]()
- davi10
- Llegenda del Barça
Araujo-t én is beraktam volna, de hála Istennek se Busi, se Griezmann...
Mibe, hogy mindkettő kezdeni fog majd a Madrid ellen?

Mibe, hogy mindkettő kezdeni fog majd a Madrid ellen?

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Kezdő: Neto; Robi, Piqué, Lenglet; Pjanic, de Jong; Trincao, Coutinho, Fati; Messi
Végre valami, ennél jobb csak az lett volna, hogy ha Lenglet helyett Araújo kezd.
Végre valami, ennél jobb csak az lett volna, hogy ha Lenglet helyett Araújo kezd.
Neto; Dest, Lenglet, Pique, Sergi Roberto; Pjanic, De Jong; Trincao, Coutinho, Messi; Ansu Fati

Hú, a Népstadion kettős meccsein hányszor drukkoltam a Fradi ellen...De legalább a 3 ponton kívül is nyújtanának valamit a fiataljaink.