2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
még írd be 5 percenként hogy mekkora [auto_cenzúra], hátha még nem jött rá mindenki, hogy ez a véleményed.
Griezmann elviekben nyáron menni akart, ő marasztalta.PorSiempre írta: ↑2020.10.31. 21:50:55Lehet ekézni Koeman-t. De az, hogy Fati és Grizes sem képes a ziccert beverni, Messi 0 , Pique és Neto világi balfék az nem az ő hibája.
Félidőben remélem lejön Griz, Busquets és Messi... Aztán valami legyen, mert ez egy rohadt kabaré.....
Dembelé egy nagy rakás fos volt maradjunk annyiban.recrea írta: ↑2020.10.31. 22:07:54Nem is értem, mitől lenne jobb majd a portugál?! Ugyanúgy 30 méteren védekeznek, ugyanúgy semmit nem fog kezdeni, sztem még annyit sem, mint a francia.csababarca írta: ↑2020.10.31. 22:05:03Nem biztos, hogy Dembelét hoztam volna le, nem mozgott rosszul.
Dest kellene még és akkor lenne jobboldal.
Griezmann meg...rá tényleg nincsenek szavak.
Messit lehozni (mvik írta: ↑2020.10.31. 21:59:16Ámen. Komolyan mondom nem értem mit látnak ebben a három töketlenben. És ide nem fér be Puig??? Egy épkézláb indítást, meg összjátékot nem tudnak megcsinálni, támadás építés 0, lyukra beindítás 0, csak megy a tili-toli jobbra-balra meg hátra. Alba is össze-vissza szaladgál. Ha tökös lenne Koeman akkor Messit is lehozná, mert siralmasan görcsösen igyekszik 5 védőn át cselezni magát 2 m2 területen, csak képtelen már rá. Istenem és még beküldi a falábú Trincaot is![]()
![]()
![]()
![]()
5ször érne körbe.
persze, de hát mindegy.