chrisnagy13 írta: ↑2020.11.19. 18:43:16
Az a gond a kormány fejlesztéseivel, hogy nincs olyan amivel nem a haverok és a strómanok zsebét tömik. Ezek pedig tények, lásd kedvenc gázszerelőnket. Csak hát ugye ezek nem a mézes mázzal bekent hírek, hanem a tényleges objektívek, amiben belül ott a sz.r is, amit te és a hozzád hasonlók jó szájízzel fogyasztanak.
Nem, ezek nem objektívek, mert ebben CSAK A SZ.R van ott

Figyelj, én teljesen lesz.rom, hogy kinek csurran cseppen ebből abból. Én, az állampolgár fogom igénybevenni a kórházat, amit felújítottak, és ha meggyógyítanak, egyáltalán nem fog érdekelni, hogy ki építette és mennyit kapott érte.
De amúgy milyen érdekes, az objektív sajtó mélyen hallgat arról, hogy Karácsony is hasonlókat csinál Budapesten (lásd a lentebbi Mandiner-es cikk). Őrá nem vonatkozik, hogy a független sajtó dolga, hogy ellenőrizze a hatalmat?
Meg az is érdekes, hogy amikor nem Lölő egyik cége, hanem valamilyen nevesebb külföldi cég nyer egy közbeszerzést, majd ott derülnek ki hiányosságok, akkor a független, objektív sajtó a fülét farkát behúzza, le se szarják, bezzeg ha Lölő lenne amögött is, akkor mindent megtennének, hogy minden részletet feltárjanak. Nem olyan rég volt a Strabagnak is egy ügye. Mivel linkekkel te se dobálóztál, én se fogok, keresd meg magad, annyit segítek, hogy a 444, Telex, index, hvg pakkban nagy valószínűséggel nem fogod megtalálni.
chrisnagy13 írta: ↑2020.11.19. 19:35:23
Az a baj, hogy nekünk van önálló véleményünk, neked meg az van ami a propagandából jön.
Nektek van önálló véleményetek, miközben csak kórusban nyomjátok azt amit olvastok a fentebb felsorolt portálokon, anélkül, hogy megkérdőjeleznétek az igazságtartalmát?