2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az a poén ebben, hogy ugyanebben bíztam a nyáron, hogy legalább ebben segíteni tud, bármennyire is ekézték, hogy semmi komolyabb eredményt nem tudott eddig edzőként felmutatni. Ehelyett most még rosszabb a védelem, mint volt. Betömörülő védelemmel szemben pedig továbbra is teljesen ötlettelen a támadójátékunk.
Hát igen, nem sokat tenne hozzá egyik sem és nem is feltétlenül edzőként kéne kezdjék itt,Puyol volt is itt, de elüldözte Barto... Barcánál divat házon belül hozni edzőt, Pep óta meg főleg, azért neki is megvolt a csillagállás rendesen, B-ből tudta kiket kell felhozni, erre más edző így sosem látott volna rá, mint ő, ezért is volt annyi jó játékos az utánpótlásból, mint ahogyan Fati és Migu, Alena, Puig, Pedri is felkerült, de csak azért mert sérülés hullám és anyagi gondok vannak és ez a szomorú. Visszatérve Pepre sztm, azért olyan keretre érkezett rá, hogy a siker garantált volt, tény ő keze alatt lettek jónéhányan világsztárok, de Henry, Eto, Dani Alves, Yaya, már rég készen voltak, mire ő odament. Nem is ő a taktika égett ki sztm, utána hozták Titot szerencsétlent, aztán bohóckodtak, végül jött Luis Enrique és megint csúcson voltunk, beért mindenki, aztán elkezdtett öregedni az aranycsapat és az új elnök minőségi pótlások helyett szakmai múlt hiányában bénázott, uccsó szeg Neymar elvesztése volt, azóta se edző, se csapat, Messi vitte a vállán amíg tudta a csapatot, ami néha elég jól is játszott, viszont nem indult meg a fiatalítás. Csapdába estünk. Nem volt jó igazolás, nem volt jó összekötés az utánpótlással. Maradtak a régiek, ha teljesítmányt akartunk, de ők egyre kevésbé voltak képesek erre. Ez eddig a szezonig tartott, ahol már kénytelenek voltak párat elküldeni újra meg ha lett is volna pénz, nincs beépítve, némi korona, 500 millió kidobott euro formán kivüli játékosokra és össze is dőlt a kártyavár.vg99 írta: ↑2020.12.06. 20:24:03Nem mint játékosok, hanem mint edzők...Barcahun írta: ↑2020.12.06. 17:08:33Te miről beszélsz? Xavi vagy Puyol itt lenne az mitől lenne nehezebb ne nevetess már, pont az baj, nincs minőségi játékos, már elviekben, ha ezen játékosok fénykoráról beszélünk. Az biztos, hogy két külön időszakról beszélünk, így az összevetés is felesleges, mert amikor Puyol még pályán volt, Busi, Pique és Messi is minőséget képvisel, egyébként nem motiválni kell, hanem kiszolgálni pl.: Messit, itt már rég nema motiváció, hanem a kor, és a rossz taktika és rossz igazolásokkal bénított csapatjáték a baj.vg99 írta: ↑2020.12.06. 16:16:31Szerintem pont egy Puyol vagy Xavi még nehezebb helyzetben lenne.
Mert senki sem meri Messit, Coutinhot, Griezt, Robertot, Busit, Piquet, Lengletet tartósan nem játszatni. Pedig látszott, hogy nélkülük semmivel nem rosszabb a csikócsapat, sőt. És abban sem hiszek, hogy ők képesek lennének újramotiválni ezeket a srácokat. Pénz meg nincs újakra.
Teljesen felesleges most az edzőcsere.
Nem mint játékosok, hanem mint edzők...Barcahun írta: ↑2020.12.06. 17:08:33Te miről beszélsz? Xavi vagy Puyol itt lenne az mitől lenne nehezebb ne nevetess már, pont az baj, nincs minőségi játékos, már elviekben, ha ezen játékosok fénykoráról beszélünk. Az biztos, hogy két külön időszakról beszélünk, így az összevetés is felesleges, mert amikor Puyol még pályán volt, Busi, Pique és Messi is minőséget képvisel, egyébként nem motiválni kell, hanem kiszolgálni pl.: Messit, itt már rég nema motiváció, hanem a kor, és a rossz taktika és rossz igazolásokkal bénított csapatjáték a baj.vg99 írta: ↑2020.12.06. 16:16:31Szerintem pont egy Puyol vagy Xavi még nehezebb helyzetben lenne.
Mert senki sem meri Messit, Coutinhot, Griezt, Robertot, Busit, Piquet, Lengletet tartósan nem játszatni. Pedig látszott, hogy nélkülük semmivel nem rosszabb a csikócsapat, sőt. És abban sem hiszek, hogy ők képesek lennének újramotiválni ezeket a srácokat. Pénz meg nincs újakra.
Lehet, hogy Neked van igazad, de én egyedül Puyorról tudom elképzelni, hogy le tudná rendezni Messit!vg99 írta: ↑2020.12.06. 16:16:31Szerintem pont egy Puyol vagy Xavi még nehezebb helyzetben lenne.
Te miről beszélsz? Xavi vagy Puyol itt lenne az mitől lenne nehezebb ne nevetess már, pont az baj, nincs minőségi játékos, már elviekben, ha ezen játékosok fénykoráról beszélünk. Az biztos, hogy két külön időszakról beszélünk, így az összevetés is felesleges, mert amikor Puyol még pályán volt, Busi, Pique és Messi is minőséget képvisel, egyébként nem motiválni kell, hanem kiszolgálni pl.: Messit, itt már rég nema motiváció, hanem a kor, és a rossz taktika és rossz igazolásokkal bénított csapatjáték a baj.vg99 írta: ↑2020.12.06. 16:16:31Szerintem pont egy Puyol vagy Xavi még nehezebb helyzetben lenne.
Az predesztinálta h jelenleg az edző kilátásai a Barcaban:
A top 3 garantált minden szezonban, az Atléticon és a Realon kívül a többi csapat nem tudja felvenni a versenyt a Barca játékosgárdájával, forrásaival, szóval olyan látványos visszaesésre nincs lehetőség. Egy PL-ben lehet, hogy odapofozódnánk a 7. helyre, valóban.barca_bome írta: ↑2020.12.06. 13:37:28Ha így haladunk nem hogy Milan szintre süllyedünk, de még sokkal-sokkal lejebb. Bár szerintem ez nem fog bekövetkezni abban az esetben, ha egy hozzá értő elnökség lesz, mert ha megvan a koncepció, akkor szerintem közepes játékosokból és reményteljes fiatalokból is lehet versenyképes csapatot összerakni.
Olvasva írásodat, jellemzésedet, amivel tökéletesen egyetértek, nekem Pintér Attila jutott eszembe.Eagle írta: ↑2020.12.06. 03:24:07
Nevetséges. Csak jobb opció van nála lényegében, ezt a teljesítményt akkor is übereltük volna, ha Setién marad. De persze, magyarázzátok meg minden meccs után, hogy nem volt szerencsénk, ellenünk fújt a bíró, be kellett volna lőni a helyzeteket, az ellenfél jó napot fogott ki, stb![]()
Minden idők egyik legrosszabb edzője, olyan rombolást végez, mint amilyet korábban a Valenciával. Amíg hagyják neki, és el nem takarítják, mert magától ő nem fog elmenni, ahhoz kéne önkritika meg gerinc, emberünk pedig mindkettőnek híján van. Olyan magyarázatokkal áll elő, mint a nb1-es edzők, kb. a szintje is az!
Pont ezen agyaltam. Oké idehozták tehát Barto kutyája volt, de Ő már nincs itt, mikor kezdte fedni kellett a rossz döntéseket, Grizit tolni kellet -akinek most volt 2 jó meccse és nem bántani akarom, de én elküldeném mert volt rá 40 rossz meccse is - de most kb. azt csinálhatna, amit akar, de ezek szerint neki tényleg ennyi elképzelése van a játékról...
Most talán valóban nem Xavi lenne a legjobb lehetőség, egy olyan időszakban, amikor még mindig jelentős probléma, hogy benne ragadtunk a múltban. Ebben a helyzetben még másodedzőnek sem biztos, hogy hoznám. Jobban járhatnánk egy már bizonyított külsőssel, aki nem ül fel a nosztalgiavonatra, hanem elég bátor hozzá, hogy kirakja a kerékkötőket, és új alapokra helyezze a jövő Barcáját, a játékosok képességeihez igazítva a csapat játékát.
Nevetséges. Csak jobb opció van nála lényegében, ezt a teljesítményt akkor is übereltük volna, ha Setién marad. De persze, magyarázzátok meg minden meccs után, hogy nem volt szerencsénk, ellenünk fújt a bíró, be kellett volna lőni a helyzeteket, az ellenfél jó napot fogott ki, stb