vg99 írta: ↑2020.12.06. 16:16:31
Szerintem pont egy Puyol vagy Xavi még nehezebb helyzetben lenne.
Mert senki sem meri Messit, Coutinhot, Griezt, Robertot, Busit, Piquet, Lengletet tartósan nem játszatni. Pedig látszott, hogy nélkülük semmivel nem rosszabb a csikócsapat, sőt. És abban sem hiszek, hogy ők képesek lennének újramotiválni ezeket a srácokat. Pénz meg nincs újakra.
Teljesen felesleges most az edzőcsere.
Lehet, hogy Neked van igazad, de én egyedül Puyorról tudom elképzelni, hogy le tudná rendezni Messit!
Mert Messi pszihésen nincsen rendben, maga alatt van, kedveszegett, életúnt. Nem felejtett el focizni, csak semmi kedve nincs már hozzá. Ebből kéne felrázni.
Ne felejtsd el Messi Puyol alatt lett az aki, és szerintem nagyon tiszteli a volt kapitányát, hogy annak idején a pályán sem volt senki aki megállt volna, ha Puyol leteremti, vagy harcba küldi.
Hatalmas tekintélye volt.
Ennél lejjebb/rosszabb úgy sem lehet, mint amit a bajnokságban produkálunk.
Az meg mese habbal, hogy a BL-ben egy másik csapat játszik.
Kétszer megverték a Fradit, ami a spanyolhoz képest zs ligában játszik, és kétszer a Dinamót, aki szinte teljesen a B csapatával játszott.
A Juvét elismerem kétszer szépen elvertük, de a kinti meccsen hiányzott CR, ami sokat jelen.
SB. nyilatkozta, hogy nem érti miért van egy BL-forma, és egy liga formája a csapatnak.
Szerintem ez is csak kábítása a nézőknek, vagy talán még el is hiszi.
Egy formánk van : az az ötlettelen semmilyen liga forma.
Az meg tisztán látszik így utólag főleg, hogy az utóbbi öt évben egyszemélyes csapatunk volt: ha Messinek ment nyertünk, ha nem akkor néha T.S. hozott meccseket, de senki más nem.